Vest o smrti Šabana Šaulića potresla je estradu, a brojne poznati ličnosti su se sa pevačkom legendom oprostili, čak i oni koji sa njim nisu bili u dobrim odnosima.

Ana Bekuta i Šaban Šaulić su se navodno posvađali 2013. godine, a pevačeva smrt ju je mnogo potresla. Ona je jedva skupila snage da o tome govori, pa je sa knedlom u grlu otkrila šta je za nju Šaban predstavljao.

“To je veliki gubitak, prerani za narodnu muziku. Ne mogu da zamislim da ga više neću videti, ta vest me zatekla u Beču. Nije trebalo da ode tako “blesavo”, uvek sam ga zamišljala kao stogodišnjaka koji izvodi pevačke bravure koje smo svi vežbali da otpevamo na njegov način”, rekla je Ana vidno uznemirena.

“Ceo Balkan žali za tim čovekom, apelujem ako je ikako moguće da se sahrani u Aleji zaslužnih građana jer je to svojim kvalitetima zaslužio”, dodala je Bekuta u “Beogradskoj hronici”.

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u 68. godini kada se u automobil u kom je bio pevač, zakucao pijani Nemac velikom brzinom.

Lekari smatraju da je pojas u autu od siline udarca zategao to mesto, gde je došlo do pucanja aorte, a doktor koji je vodio medicinski tim je o celokupnom protokolu spasa dao svoje mišljenje policiji.

svetprintscreen