Nakon uspeha pesme “Sunce moje”, Aleksandra Mladenović je rešila da predstavi još jedan singl publici pre nego što je obraduje kompletnim albumom “Poseban”, koji nosi naziv prema njenoj, kako kaže, autobiografskoj pesmi.

– U mom životu još uvek ne postoji taj neko poseban, pa tako i ne može biti ljubomoran na to što sam u spotu okružena desetoricom zgodnih igrača. Konačno sam i ja blažena među muškarcima. Šta da vam kažem, volim ih – istakla je pevačica uz osmeh na snimanju novog spota za numeru “Gotiva stvar” koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

– Ovaj spot neće biti kao moji prethodni. Odlučila sam da odem korak dalje. Ne radim to zbog pregleda ili bilo čega drugog, jednostavno smatram da ovakva pesma to zaslužuje – zagolicala je maštu publici Aleksandra, koja ja odabrala izuzetno izazovne kostime za snimanje.

– Jedino me pomalo brine koreografija jer je nisam dovoljno uvežbala, ali provežbaću na samom setu zajedno sa igračima – dodala je Mladenovićeva, uz napomenu da ostaje verna svom prepoznatljivom stilu kada je o muzici reč.

– I ova pesma je čist narodnjak. Ne želim to da menjam jer sam po tome prepoznatljiva, a ono što je dobro ne treba menjati. Evo, i poslednja pesma je narodnjak, pa se traži na sve strane. Nisam očekivala da će se omladina toliko prepoznati u njoj, ali mi je drago što mladi ljudi i dalje vole narodnjake i prepoznaju pravu muziku. Ako mene pitate, to je prava muzika!

promoPROMO/ZORAN ILIĆ