Zadrugarima je pušten snimak na kojem Jelena Golubović i Aleksandra Subotić pričaju o tome kako ona ne podržava trudnoću Minine mame i to da će njen otac Karađorđe dobiti dete.

– Kad sam ja ostala trudna, moj tata je pukao. Posvetio se konjima, štali i ne znam čemu još… Kakva crna deca! To bih ja sve nosila na grbači – rekla je i dodala:

– Mina izdržava sebe. Minu da izdržava mama, ne bi bila ovde. A ja da gledam u pasulj ko će koga… Ne možeš ti da se poznaješ za mesec dana!

Mina je na ovo priznala da koliko-toliko izdražava svoju porodicu i da je zbog toga i u rijalitiju, ali i da nema ništa protiv veze njene mame i Karađorđa, sve ukoliko je njena majka srećna. Takođe je dodala da jedva čeka poziv i razgovor sa majkom da se uveri da li sve o toj vezi i trudnoći tačno.

– Moj otac trenutno nema stabilan posao, prošao je mnoge ružne stvari i ima mnogo neprijatelja, smatram da trudnoća nije prava i stvar i imam pravo na svoje mišljenje. Nije dete niti rijaliti, niti igračka niti zaje*ancija! – rekla je Aleksandra, koja je ostala pri svom stavu.

Pogledajte snimak:

SvetPrintscreen