Adreana Čekić nikako da uhvati korak sa svim propratnim stvarima koje joj se dešavaju u životu. Malo, malo, pa se desi incident neki incident sa trenutnim izabranikom.

Međutim, na muku joj ne stoji samo on, već i brat koji je naprasno odlučio da želi da uplovi u pevačke vode.

Bogdana Ražnatović zabrinuta za svoje zdravlje! Ima problema sa pritiskom u trudnoći!

“Teku mi suze, ništa lepše nisam čula…” Eminin “Roman” ugledao svetlost dana!

Devojka zlata vredna?! Negovala njegovoj pokojnog oca, a on je u Zadruzi varao?!

Adreana Čekić iskeširala dobru sumu!

Adreana Čekić je sada morala njemu da iskešira spot i pesmu!

Taman što je sa kičme skinula bivšeg muža koji je svirao u njenom bendu i živeo u njenom stanu, Andreana Čekić ponavlja isti scenario. Njen verenik Marko Milošević prati je u stopu! Osim što mu da dala posao, on živi kod nje! Pored njega, Adreana uz to finansijski pomaže majci, kao i bratu koji je odlučio da se bavi pevanjem.

View this post on Instagram

Makeup by @alexandra_make_up1 😘

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on

Sve organizovano do detalja!

– Andreana je uvek bila široke ruke. Mnogo radi mnogo zarađuje i novac voli da troši na ljude koje voli. Verenik je prati na svim nastupima, baš kao i majka i za sada se dobro slažu. Znam da Andreana Čekić već neko vreme nagovarala svog brata Maria da počne da se bavi pevanjem. On se u početku nećkao, ali je na kraju pristao. Našli su odličnu pesmu za njega, a u pripremi je spot koji će snimiti. Naravno, Andreana je iskeširala pesmu i spot prvenac i nije žalila ni dinara. To je lepo od nje! Njoj su majku i brat sve na svetu, kome će da daje ako neće njima? Nju je odmah podržao kum Darko Lazić. Njih dvoje su zapravo u nekoj priči zajedno došli na ideju da pomognu svojoj braći da se probiju na estradi jer su talenatovani za pevanje, a i dobro se zarađuje. Tako je Darko pogurao brata Dragana da snimi pesmu, čak se pojavljuje u njegovom spotu. Sad I Andreana isto radi. Pa nisu njih dvoje kumovi za džabe –  kaže izvor blizak pevačici.

Hoće li joj se konačno sreća osmehnuti? Da li će Adreana Čekić napokon uploviti u mirnu luku?

Ostaje nam da vidimo.

SVETFoto: Instagram Printscreen/andreanacekic