ŽIRI „ ZVEZDE GRANDA“ – MUZIČKI SPEKTAKL U ŠTUTGARTU TAJAO 7 SATI!

Protekle subote u nemačkom gradu Sindelfingen nadomak Štutgarta održan je nesvakidašnji koncert, koji su ljubitelji muzike nazvali modernim slengom „Mega“, „Giga“, „Ultra“… Naime, reč je o koncertu na kome je trebao da nastupi celokupni stručni žiri takmičenja „Zvezde Granda“ u sastavu Aca Lukas, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Viki Miljković, Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac.

Međutim, dolazak Ace Lukasa je izostao iz privatnih razloga, a umesto njega u Nemačku je došao stari član žirija „Zvezde Granda“ Šaban Šaulić.

Projekat ovako ogromnih razmera do sada nije realizovan ni u Srbiji, a Štutgart je bio prvi grad u kome su pomenute zvezde nastupile u ovoj konstalaciji. Ovaj nesvakidasnji spektakl vrhunski je organizovala agencija „Big Events“ na čelu sa Branetom Ivićem, i na taj način dostigla vrhunac kada su u pitanju koncertne delatnosti u Zapadnoj Evropi.

Dvorana „Glaspalast“ bila je prepuna naših ljudi, a fanovi ovih domaćih zvezda, gledaoci „Zvezda Granda“, kao i svi oni koji su želeli da prisustvuju ovom jedinstvenom spektaklu, pristigli su iz svih krajeva nemačke, ali i ostalih zemalja u okruženju.

Program je vodio televizijski voditelj Voja Nenedljković, prisutne je na početku koncerta zagrejala Katarina Didanović, mlada „Zvezda Granda“, nakon čega je šou mogao da počne. Prva je nastupila Ana Bekuta, zatim Marija Šerifović, pa Viki Miljković, zatim Jelena Karleuša, Dragan Stojković Bosanac, i na kraju Šaban Šaulić.

Program je trajao čitavih sedam sati, a pored sjajnih nastupa svake zvezde ponaosob koji je trajao po sat vremena, kada je na binu izašao Bosanac sa svojom harmonikom, razvilo se najveće kolo u Evropi…

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 09.11.2017.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac
Foto: Big Events

Leave A Reply