SATURN: Specijalna cena za veliki LG televizor, a male rate bez kamate!

PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA: Do 30. maja u Saturnu, sniženje za LG  televizor 139 cm i plaćanje na rate bez kamate! Samo 9,25 evra mesečno!

Veliki lanac prodavnica tehničke robe „Saturn“ je za predstojeći period svim svojim kupcima u Austriji pripremio specijalnu akciju za neke od svojih artikala iz redovne ponude. Reč je o LG “SMART” televizoru, dijagonalne dužine od 139 cm ( 55 Zoll), ULTRA HD 4K LED tehnologije, sa 3840 x 2160 Pixela. LG televizor “55UK6100” je ovogodisnji model (2018) i najnoviji je iz svoje serije.

Ovaj model LG televizora (55UK6100) pruža brojne funkcije, kao što su integrisani Bluetooth, WiFi, DVB S2, DVB T2, DVB C, spreman je za SimpliTV i HD Austria. Ima i Streaming servise za Amazon Video, Netflix, YouTube, Maxdome, Sky, DAZN itd.
Uz to, na ovom modelu možete gledati i domaće kanale preko platforma kao što su Go4Yu ili NetTV bez dodatnog risivera, samo uz instalaciju aplikacije neke od ovih platformi.

„Šampionska“ cena u Saturnu

LG SMART 4K televizor možete kupiti u Saturnu po neverovatnoj ceni od  samo 555 €. Ova specijalna cena važi samo u periodu od 20. do 30. maja 2018. godine  i to u svim filijalama u Austriji , ali i u Saturnovoj internet prodavnici.

Ponuda obuhvata i mogućnost plaćanja na 60 rata, bez dodatnih kamata (0 % Finanzierung), pa je sigurno da će svako poželeti da se ponovi novim kvalitetnim televizorom, shodno sopstvenim mogućnostima i potrebama.
Bitno je napomenuti da popust važi i za gotovinska plaćanja i online kupovinu.

Rata samo 9,25 €, ali stvarno!

Posetite bilo koju Saturn prodavnicu u Austriji i zatražite upravo ovaj model LG televizora (55UK6100) po ovoj jedinstvenoj ceni ali samo do 30. maja 2018.

Kupovinom LG televizora lično ili putem Interneta, dobijate jedinstvenu priliku da uživate u pogodnostima plaćanja na 60 mesečnih rata sa 0% kamate! Rata je samo 9,25 evra mesečno!
Evo idealne prilike da se opremite najsavremenijom kućnom tehnikom u Saturnu!
Zbog toga, požurite u Saturn i osigurajte najbolji poklon sebi ali  i članovima vaše porodice!

Šampionsko leto sa LG televizorom

Stiže fudbalsko leto zahvaljujući Svetskom prvenstvu u fudbalu, a jedna od najčešćih kupovina za ovu priliku je svakako dobar televizor. LG televizor, ne samo zbog svoje cene, već zbog toga što je upravo TV multimedijalni centar svakog doma, i to ne samo po po pitanju dimenzije, već i tehnologije. Ono što nas ovih dana posebno privlači je vezano za 4K i sve ostalo povezano za ovu materiju.

Udahnite događaje na ekranu pomoću televizora LG 4K UHD. Dok vam donosi uzbudljivu realističnu jasnoću slike, ekran 4K UHD televizora prikazuje četiri puta više detalja nego modeli sa punim HD.

U žiži dešavanja, u vašoj dnevnoj sobi

LG televizor model “55UK6100” na radost mnogih, ima fudbalski modus što vam omogućava najbolji doživljaj sa poboljšanim kvalitetom slike i zvuka. Dakle, možete osetiti stvarnu napetost i atmosferu sa trena – sa glatkim pokretima, živim bojama i svim akcijama i zvukovima koje biste osetili na stadionu.

„Život je dobar“ („Life’s Good“)

LG televizor vam i dalje mnogo toga nudi van konvencionalne namene praćenja TV programa, jer je kao uređaj postao mnogo više od toga. Pre svega, po dimenzijama se ne može porediti sa bilo kojim uređajem i kao kućni bioskop nema alternativu.

Iako postoji mišljenje da je TV odavno izgubio status centra okupljanja porodice, to je delimično tačno: jedina razlika nekada i sad je što, posle zajedničke večeri uz televizor, ipak svaki član porodice treba i sopstveni TV u svojoj sobi 

Zahvaljujući pametnim SMART funkcijama, dobar LG TV može mnogo toga, od korišćenja online servisa, preko surfanja, igranja igrica, gledanja YouTube-a i slično,  bez potrebe za dodatnim uređajima.

LG televizori su već osvojili „Best of CES“ nagradu tri godine unazad, a tokom 2018. godine se očekuje nastavak ove tradicije.

Jednom rečju, LG brend je predivno pametan! Njegov slogan „Život je dobar“ („Life’s Good“) u potpunosti je okrenut korisnicima, kako bi oni što više doživeli i poboljšali kvalitet svog života.

Leave A Reply