Premijera nove emisije „Ja te p(j)esmom zovem“ na Televiziji DM Sat u sredu 16. oktobra u 21h (video)

Nedavno osnovana izdavačka kuća „R-Music Star Produktion“ od 16. oktobra počinje sa emitovanjem svoje emisije na Televiziji „DM Sat“, a koja će nositi naziv „Ja te p(j)esmom zovem“.

Reč je o muzičkoj emisiji koju će udruženim sangama voditi Zorica Paunoski i Tomislav Toca Milićević, koji je i sam muzičar i u estradim krugovima poznat kao brat uspešnog reditelja spotova Dejana Milicevića.

Zorica i Toca imaće pojačanje i to ni manje ni više – nego Doc. Dr. Snežanu Videnović, savetnika za lični i profesionalni razvoj – koja će zajedno sa njima voditi emisiju, pritom, iz svog stručnog ugla postavljati pitanja gostima i razgovarati sa njima i na taj način pružiti mogućnost gledaocima da zavire iza slike koja je o njima rasprostranjena u široj javnosti.

Pored toga što je emisija muzička, ona je pre svega zabavnog karaktera, te će pored gostovanja estradnih ličnosti, sadržati i reportaže, ankete i još mnogo toga inovativnog, a u prvoj emisiji gosti će biti Darko Lazić i Katarina Didanović.

Premijera emisije „Ja te p(j)esmom zovem“ biće emitovana u sredu 16. oktobra u 21 čas na Televiziji DM Sat, a interesantno je to da će ova emisija svake srede biti emitovana uživo, dok je termin za reprizu iste predviđen nedeljom od 14:30.

Posted by Svet plus – Osterreich on Субота, 12. октобар 2019.

Tekst: Ekipa Svet Plusa

Leave A Reply