Premijera filma „Hotel Beograd“ 19. u Minhenu, a 20. marta u Beču (foto + video)

Svečana austrijska premijera romantične komedije “Hotel Beograd” održaće se u petak, 20. marta u bioskopu „Cineplexx Donau Zentrum“, sa početkom u 20:00h. Svečanu premijeru će svojim prisustvom uveličati glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Po prvi put “Adria Film” organizuje svečanu premijeru i u Minhenu. Nemačka premijera će biti održana u četvrtak, 19. marta, u bioskopu CinemaxX, sa početkom u 19:30h. Glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić takođe gostuju i na ovoj premijeri.

“Hotel Beograd” je priča o Pavlu (Miloš Biković), bogatom nasledniku i vlasniku prestižnog hotela Beograd, koji je poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće!

Glavne uloge tumače Miloš Biković i Dijana Pozharskaja, a u sporednim ulogama pridružuju im se: Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Boris Dergaćov, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Aleksandra Kuzenkina, kao i mnogi drugi srpski i ruski glumci.

Nakon svečanih premijera publika će imati priliku da pogleda film “Hotel Beograd” u nedelju, 22. marta u bioskopima širom Nemačke, Austrije i Malte, a 24. marta premijerno i u Pragu.

Ulaznice za premijerne projekcije su u pretprodaji na blagajnama bioskopa, kao i onlajn na zvaničnim bioskopskim stranicama.

Tekst i foto: Promo

Leave A Reply