Petar Grašo damama na dar za 8. mart u Štutgartu (foto + video)

Internacionalni Dan žena proslavljen je kao i svake godine 8. marta širom sveta, međutim, praznovanje je prebačeno i na vikend koji je usledio. Tako je protekle subote 10. marta u dvorani „Kulturhaus Arena“ u Štutgartu ovaj praznik proslavljen zajedničkim koncertom Petra Graše i Mate Bulića, koji je organizovala agencija „BIG Evensts“ na čelu sa Branetom Ivićem.

Ovaj jedinstveni koncert predstavljao je pravu poslasticu za sve ljubitelje pesama ovo dvoje proslavljenih izvođača, a koncert je trajao skoro puna četiri sata.

Koncert je započeo Grašo svojim divnim baladama kojima je posetiocima dočarao miris mora, splitske rive u sumrak i uz šarm pravog Dalmatinca osvojio srca gotovo svih dama u publici. Sve generacije devojaka i žena, pevalo je zajedno sa Petrom „Moje zlato“, „Ako te pitaju“ i „Volim i postojim“ i davalo mu horsku podršku pri izvođenju svake pesme od samog početka pa sve do kraja njegovog sjajnog nastupa.

Nakon Petrovog, usledio je nastup Mate Bulića, koji je dodatno opustio atmosferu sišavši sa bine medju publiku i okružen svojim fanovima izvodio svoje najpopularnije pesme…

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 15.03.2018.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Katarina Pejić

Leave A Reply