Oduševio Hrvate: Joksimović održao koncert za pamćenje u Zagrebu! (video)

zeljko 1

Naš poznati muzičar, Željko Joksimović, održao je koncert za pamćenje u prepunoj dvorani “Lisinski” u Zagrebu kojem su prisustvovale mnogobrojne javne ličnosti iz Hrvatske.

Dvočasnovni koncert kojim je promovisan projekat “Balkan Bazzar” počeo je “Zabludom” u potpuno drugačujem aranžmanu i time nagovestio publici kakva ih muzička noć očekuje.

Pečat nezaboravnoj noći dale su balkanske tradicionalne pesme, u novim aranžmanima, Željkova filmska muzika, fenomenalni glas Jelene Tomašević i sjajna pratnja Ad hoc orkestra. Nakon koncerta publika je nekoliko puta pevača vraćala na bis, i pokazala oduševljenje dugim aplauzom.

zeljko 3

“Mislim da sam jedan od najsrećnijih ljudi na svetu u ovom trenutku. Ovakav osećaj treba doživeti i ja vam se od srca na njemu zahvaljujem. Vidimo se uskoro ponovo”, izjavio je Joksimović odmah posle koncerta.

On je dodao da mu je bila mi je velika čast da, pred tako divnom publikom i na posebnom mestu kao što je Lisinski, izvede muziku Balkan Bazaar-a.

“Verujem da su svi uživali i obećavam da ću nastaviti sa promocijom ovog projekta po celom regionu. Reakcija publike u Istanbulu i sada u Zagrebu su potvrda uspeha projekta o kojem sam sanjao – da napravim muziku za dušu kombinujući balkanske note”, naglasio je Joksimović.

zeljko 2

Srpskog muzičara u prvom redu bodrila supruga Jovana, koja je bila u društvu Ive Balaban, kao i brojne ugledne hrvatske ličnosti kao što su gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije, fudbaler Dario Srna, supruga Zlatka Mamića Ana i mnogi drugi.

Joksimoviću je ovo drugi nastup za manje od mesec dana u Lisinskom. Nedavno je bio gost na koncertu Petra Graše.

Izvor: Blic
Foto: PrintScreen

Leave A Reply