Nije imao sreće u „Zvezdama Granda“, pobedio u takmičenju „Voice Mania“ u Beču

Nakon skoro šest meseci koliko je dugo trajalo takmičenje „Voice Mania“, proteklog petka održano je finale u dvorani škole “Längenfeldgasse” u Beču. U organizaciji „PP Events“ na čijem čelu se nalazi Jakov Ugljar iz kluba „Club ex YU” dvanaestoro takmičara ukrstilo je svoje glasovne mogućnosti, pokazalo koliko mogu i znaju. Učesnike ovog muzičkog takmičenja ocenjivao je osmočlani stručni žiri, ali su u krajnjem zbiru ocena uzeti u obzir i glasovi publike koja je glasala te večeri.

Prvo mesto osvojio je Mirsad Mustafoski, drugo Valentina Cvetković, treće Jasmin Rajković, dok je četvrto mesto pripalo Aleksandaru Živkoviću, a peto je zauzeo Bane Paunović.

Pobednik „Voice Mania“ Mirsad je na ovom takmičenju briljirao, dok je manje sreće imao u aktuelnim „Zvezdama Granda“ gde je ispao u drugom krugu.

Prvo troje plasiranih od organizacije takmičenja dobija tekst, muziku i aranžman za jednu pesmu, s time da pobednik dobija i video spot…

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 26.04.2018.

Tekst i foto: Svetlana Nenadović Glušac

Leave A Reply