Nezapamćeno ludilo uz Baju!

Vikend iza nas bio je izuzetno sadržajan, budući da su gostovala poznata imena sa estrade, koje je publika u velikom broju pohrlila da čuje i vidi.

Željko Samardžić je bio pravi pogodak za slabiji pol, a Marina Visković je stasom i glasom sasvim opčinila jači pol u diskoteci “Elite”. Oboje su svojim pesmama napravili divnu atmosferu, a u pauzi njihovog nastupa kormilo je preuzimao di-džej Daddi Bg.

U “Palmi” je gostovao Šako Polumenta čiji je nastup naišao na sjajan prijem publike, naročito devojaka, budući da se gosti već bili uželeli njega i njegovih pesama. Svi su zaista uživali u Šakovim novim pesmama koje je tom prilikom promovisao.

Jovan Perišić je nastupom u diskoteci “Atlantis” potvrdio da je izuzetan pevač i da zahvaljujući svojim glasovnim mogućnostima zauzima vodeću poziciju među kolegama.

Prepuna diskoteka “Flash” bila je premala da primi sve goste koji su došli da slušaju Baju, a mnogi su zbog njega te večeri prešli i po dve stotine kilometara. U diskoteci je bilo duplo više devojaka, a Marina Gavrilović, koja se među prvima slikala sa Bajom, izjavila nam je da se super provodi sa društvom te večeri. Vlasnik Dedo je bio prezadovoljan posećenošću, a i njegov kompanjon Željko očekuje istu posetu tokom nastupa najavljenih pevača u maju. Di-džej Ikyy vratio se za miks-pult posle dve godine, a te večeri pomoć su mu pružali DJ Lokum i misica Dijana Cvijetić.

Najbolje di-džejeve u Švajcarskoj ima diskoteka “Jil”, pa je i vikend za nama bio ispunjen njihovim miksom popularnih i traženih pesama. Bio je tu i MC Yanko koga publika obožava, kao i Lea Kiš, koja u svojim emisijama ne krije da ga voli i rado sluša.

Perosa, u kojoj je nastupao Aca Lukas, bila je prepuna, a Aca i njegov bend i ovim nastupom dokazali su da su najtraženiji po diskotekama Švajcarske, ali i Evrope.

Kusturičin harmonikaš, poznat pod nadimkom Belac, sa svojim kolegama Jovom i pevačem Simketom nastupili su u klubu “Queen” u blizini Buksa. Tamo je atmosfera predivna, mladića i lepih devojaka bilo je u izobilju, a tri izuzetno lepe i zgodne konobarice glavni su razlog što je klub vikendom prepun. Petnaest godina su prijateljice Michaela i Sanja meta muških pogleda, a vlasnica Edita će ponekad vikendom dovoditi i estradne pevače.

Članovi benda “Tajna veza” nastupili su u “Twinsu” podsetivši publiku na sjane svirke koje su svojevremeno priređivali u tom klubu.

Tekst: Mladen Bokan

Foto: M. Bokan, A. Mitić, M. Jevtić i S. Milinčić

Leave A Reply