Naše mlade pevačice sa humanom porukom na Karibima (foto + video)

Pevačice Sanja Vučić, koja je predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije u Štokholmu 2016. godine, Ksenija Knežević, ćerka proslavljenog pop pevača Nenada Kneževića Kneza i Ivana Nikolić uspele su da postignu nešto što je malo kome sa naših prostora pošlo za rukom.

Naime, njih tri su formirale muzičku grupu i snimile pesmu na engleskom jeziku uz pomoć Zorana Milinkovića iz Pariza koji godinama u svetu promoviše Srbiju pod sloganom „Serbian BREnd!“.

Grupa ovih mladih devojaka dobila je simpatičan naziv “Hurricane” (uragan), a pesma koju su snimile ima simbolično ime koje je dobila po dva najveća uragana koja su pogodila Karibe „Irma i Maria“. A evo šta je pozadina svega. Devojke su snimile pesmu da bi pokazale kakvo je stanje na ostrvu Sent Martin koji je pogođen uraganom, te otud i simbolični nazivi.

Njih tri, sreli smo ovih dana u Parizu, gde su na putovanju za St. Martin, gde će uz pomoć aranžera Nikole Jašovića snimiti još pet pesama na ovom egzotičnom karibskom ostrvu.

Boravak u Parizu, talentovane mlade devojke iskoristile su i za gostovanje u prestižnom klubu «Aux Trois Mailletz » gde su nagrađene burnim aplauzom mnogobrojnih gostiju…

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 10.05.2018.

Tekst: Milojko Milanović i Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Milojko Milanović

Leave A Reply