Marija Šerifović emotivno objasnila situaciju sa virusom Covid-19 i poručila – Budite savesni i dobri građani!

U doba kada se na sve strane mogu čuti informacije o virusu Covid-19 i kad životi stanovnika čitave planete zavise od toga da se smanji broj novozaraženih od koronavirusa i time spasu mnogobrojni životi, te su upravo zbog toga Vlade mnogih zemalja uvele drastične mere, nažalost, još uvek ima mnogo onih koji ovu pošast i dalje shvataju olako.

U moru postova po društvenim mrežama na temu Covid-19 i koronavirusa, ima ozbiljnih i informativnih, onih lažnih i zbunjujućih, duhovitih ali i onih zlonamernih, u oko nam je zapala objava Marije Šerifović koja je na jedan emotivan i lep način objasnila i poručila svima da postoji pregršt razloga zašto treba pratiti uputstva, njenu objavu Vam prenosimo u celosti:

Ok … Daću svojih par meseci jebenoj Coroni. Brinuću se o sebi i ljudima oko sebe. Nosiću masku i rukavice! Praću ruke. Držaću Joku pod ključem. Verica je u karantinu. Ja neću ići nigde. Biću dobar građanin! I to predlažem svima vama! Budite dobri građani da se ovo ludilo što pre zavši! Ne budete li građani za primer direktno se zamerate meni a znate da to nije dobro. Onda ja zbog vas neću moći da idem u Ameriku, neću moći u Veneciju na ručak i u Noventa Di Piave po prolećne popuste, neću moći da pevam i usrećujem ljude, neću moći u Španiju na more, neće moći Hak nesmetano da se švrćka i kaki gde poželi, neću moći u Dalmaciju na pršut i vino, neću moći u Bosnu na ćevape, neću moći da igram sa ekipom playstation, Tokyo mi je svakako propao itd. itd. Dakle nadam se da smo se sve fino dogovorili! Budite savesni i dobri građani! Hajde u zdravlje i bez sikiracije! #ADoTadaVaznoDaJeNekadBiloLepo“ – napisala je Evrovizijska pobednica.

Tekst: Ekipa Svet Plusa

Leave A Reply