Invazija estrade na Beč!

U toku protekle nedelje kroz glavni grad Austrije prošao je i nastupio veliki broj predstavnika domaće estrade. Neki su se u Beču zadržali duže, neki samo koliko je to nastup zahtevao.

Sve u svemu, sve je vrvelo od naših estradnjaka, menadžera, muzičara i „svite“ koja je pridošla zajedno sa njima. Tako su u sklopu žurke „Veče prijatelja“, koja je održana u sredu u klubu „Skoč“, nastupili: Saša Kovačević i Marina Visković. Pošto je veče bilo u znaku rođendanske žurke organizatora ovog klabinga Elvisa Biberovića, među mnogim zvanicama našli su se i brojni gosti iz Beograda, a među njima i pevač Ćemo, koji se te večeri i sam latio mikrofona. Veče je proteklo u dobrom raspoloženju, odličnoj atmosferi uz mnogo dobre muzike.

Kada smo već kod Ćeme, nekrunisanog kralja beogradskih klubova – kako mnogi nazivaju tog pevača, treba pomenuti da je on nastupio proteklog petka u klubu „Kafeks“, dok je sutradan u istom klubu pevala Ana Kokić.

Dva nastupa, dva dana zaredom, održana su u klubu „Šik“, gde je u petak goste zabavljao Dragan Kojić Keba, a u subotu Jana Todorović.

U prostoru dvorane „Folkšule“, u dvanaestom bečkom becirku, proteklog petka održan je koncert Darka Lazića i legendarne Vere Matović, začinjen nastupom glumca Bogoljuba Mitića, alijas Đoše, kao i muzičkom pratnjom orkestra Manuela Aranđelovića Makija.

U klubu „Viva“ prošli vikend protekao je bez nastupa estradnjaka ali u znaku žurki, tako da je u petak održana žurka pod nazivom „Anđeli Amsterdama“, a u subotu Balkan klab“.

Tekst i foto: Svetlana Nenadović

Leave A Reply