Halid Bešlić i “Crvena jabuka” pevali 5 sati u Majncu! (foto + video)

„Ko bi rek´o čuda da se dese…“ orilo se dvoranom „Halle 45“ u Majncu dok je Halid Bešlić pevao svoj najveći hit, a negde oko hiljadu ljudi pevalo zajedno sa njim.

Naime, protekle subote u Majncu pokraj Frankfurta sjajan koncert održao je Halid Bešlić, a specijalni gost na koncertu billa mu je grupa „Crvena jabuka“.

Koncert je otpočeo nastupom Braneta Ivića, koji je zagrejao atmosferu u dvorani, a zatim je na stejdž kročila „Crvena jabuka“, jedan od najpopularnijih bendova bivše Jugoslavije iz Sarajeva. Žera je ređao hitove kao što su: „Ima nešto od srca do srca“, „Bježi kišo s´ prozora“, „Zovu nas ulice“, „Volio bih da si opet tu“, „Dirli, dirli, dirlija“ i mnoge druge pesme koje su obeležile njihovu karijeru.

Nakon „Jabuke“, uz gromoglasne ovacije i aplauz na scenu je izašao Halid Bešlić koji je prvo pozdravio publiku i koncert započeo pesmom „Ja bez tebe ne mogu da živim“.

Jednoj legendi narodne muzike kakav je Halid, vlasniku mnogobrojnih hitova, nije bilo teško da publiku razgali, samo je počeo da ređa svoje najveće hitove: „Miljacka“, „Prvi poljubac“, „U meni jesen je“, „Sarajevo grade moj“, „Prokleta je žena ta“, „Eh, kad bi ti“, „Neću, neću dijamante“…

Koncert je potrajao neverovatnih pet sati, a kako Halid, tako i momci iz „Crvene jabuke“ , vratili su se pred publiku dva puta…

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 22.03.2018.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Big Events

Leave A Reply