Evo šta Željko Joksimović kaže o koncertu „Dva sveta“ koji će biti održan u Beču 26. oktobra

Od kako se saznalo da će Željko Joksimović u Beču nastupiti sa projektom koji nosi naziv „Dva sveta“, ovdašnja Dijaspora ne prestaje da priča i špekuliše o tome o kakvom se koncertu tu zapravo radi.

Po prvi put Dijapora će imati priliku da vidi i čuje Joksimovića u sasvim drugom ruhu. Naime, reč je o projektu „Dva sveta“ koji je Željko realizovao još 2016. godine, i sa kojim je održao spektakularne koncerte u Skoplju, Nišu, Beogradu i u Zagrebu.

Elem, Željko Joksimović je sa Big bendom izmenio aranžmane najpoznatijih folk, pop i rok pesama, kao i nekoliko svojih pesama.

Koncert u Beču biće održan u gradskoj dvorani „Wiener Stadthalle“ u subotu 26. oktobra, a o tome o kakvom se projektu radi, objasnio je sam idejni tvorac – Željko Joksimović:

„Naziv “Dva sveta” asocira ne samo na veliki hit Tome Zdravkovića, nego i na dva muzička i stilska sveta koja sam pokušao da pomirim ovim projektom. Veoma sam uzbuđen i nestrpljiv da čujem komentare publike. Nadam se i biću zahvalan ako im se bude dopala i ako osete sve sate rada na ovim pesmama, i trud desetine muzičara koji su učestvovali u njihovom stvaranju i ogromnu ljubav koju one nose u sebi” – rekao je Joksimović, autor projekta.

A kako izgleda dvorana u kojoj će Željko održati koncert, pogledajte na fotografijama koje vam donosimo.

Tekst: Ekipa Svet Plusa

Foto: Z. Milutinović/Antonio Ahel/ATA Images

Leave A Reply