Ekskluzivno – SVET Plus: Devojke, obratite pažnju – ovo je Miloš Montana (foto + video)

Nije prošlo ni 24 sata od kako smo na našem portalu Svet Plus objavili pesmu repera Miloša Montane, a na adresu naše redakcije stigao je pozamašni broj mejlova sa pitanjem ko je Miloš Montana. Da li treba da kažemo da su gotovo sva pitanja stigla od strane pripadnica lepšeg pola.

Elem, pošto je interesovanje za Milošem toliko, Svet Plus vam ekskluzivno donosi informacije o reperu iz Austrije.

Evo ko je Miloš Montana

Miloš Montana, alijas Miloš Stamenković rođen je 24.09.1994. godine u Gornjoj Austriji, tačnije u mestu Kirchdorf an der Krems, gde i danas nedaleko živi u jednom idiličnom mestašcu nadomak Kirhendorfa.

Miloš je pored toga što je voleo muziku od malih nogu, diplomirao i stručnjak je za osiguranja, a nedavno je njegov otac otvorio gradjevinsku firmu u kojoj otac i sin rade udruženim sangama.

Devojke, da li ovo do sad zvuči dovoljno dobro?

Sa otprilike 12 godina bio sam dosta povučen u sebe, u tom periodu mi je bilo baš teško i tada sam počeo da pišem tekstove. To je bio period sazrevanja i poimanja života. Muzika mi je tada dala snagu za život, a u međuvremenu je postala sastavni deo mene. Nakon tog perioda, muzički sam sazreo i pre šest meseci sam objavio svoju prvu pesmu „Sve što želi“ na kojoj sam radio sa svojim producentom Igorom Plemićem Plemom.

Juče je objavljena druga pesma koja nosi naziv „Radi me“ i reakcije su sjajne. Ja sam sebi dajem najveću motivaciju, a razlog tome je zato što je moja najveća želja da se bavim muzikom“ – rekao je za portal Svet Plus reper Miloš Montana.

Devojke, drage naše čitateljke, nadamo se da smo zadovoljili vašu znatiželju, a kao šlag na tortu donosimo vam obe Miloševe pesme i ekskluzivne fotografije:

Tekst: Ekipa Svet Plusa

Leave A Reply