Bombastično otvaranje diskoteke „Villege“u Matersburgu

Klub „Village“ iz Beča od proteklog petka proširio je svoju delatnost i na austrijsku pokrajnu Burgeland. Naime, u petak 1. decembra otvorena je diskoteka „Village“ u Matersburgu, gradiću udaljenom 60 kilometara od Beča, na mestu gde se do nedavno nalazila austrijska diskoteka „P2“.

Ogromno interesovanje vladalo je za otvaranje nove diskoteke, što se moglo videti i po broju zvanica i gostiju koji su već do ponoći popunili klub do poslednjeg mesta.

Diskoteka je sačinjena iz dve jedinice, u jednom delu se nalazi klub u kome su di džejevi i gde će biti nastupi domaćih zvezda, a u drugom nazvanom „Kafanica“ smešten je prostor opremljen u etno stilu i njemu će biti uvek živa svirka. Za odličnu atmosferu pre nastupa pobrinuo se tim didžejeva u sastavu DJ Bobby B, DJ Rispetto i DJ Boole.
Na svečanom otvaranju nastupila je Jelena Karleuša, koja je uz podršku svojih plesačica prisutnima priredila performans koji u ovom delu Austrije još nije viđen.

Imajući u vidu onu staru krilaticu „Po jutru se dan poznaje“, diskoteku „Village“ u Matersburgu očekuje sjajna sezona, što im redakcija „Svet Plus“ želi od sveg srca.

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 07.12.2017.

Tekst i foto: Svetlana Nenadović Glušac

Leave A Reply