Sandra Afrika od samog starta svoje karijere mnogo ulaže u svoju zadnjicu!

MILION EVRA GUZA!

Zlobnici je čak i prozivaju da se tim delom tela i probila, ali to bi bilo previše. Bliže istini bi bilo to da je guzom privukla pažnju, a da je uspeh došao kao posledica njenog rada. Ne bi je džabe tražili po svim evropskim i balkanskim diskotekama. No, da se vratimo na guzu.

Pre par godina, estradom se pronela priča da je osigurala svoju zadnjicu na celih milion evra. Istina, to je mnogo manje od 27 miliona, na koliko je procenjena guza Dženifer Lopez, ali i dalje joj je vrednost basnoslovna. To je svakako razlog više da je Sandra ne zapusti.

Sudeći po fotografijama koje je snimio paparaco SVETA, Sandra je i tokom karantina pazila na nju. Nije se ugojila, pazila je na ishranu, a i vežbalo se. Pune kese hrane koje tegli iz prodavnice neće sama pojesti.

Kako piše SVET išla je u nabavku za večeru koju je spremila prijateljima. Da je u dobroj kondiciji vidi se da joj pomoć pri nabavci nije bila potrebna. Ima u kesama dobrih deset kila da se potegne, ali Sandri je i to, izgleda, bila neka vrsta treninga.

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić NAPADNUT! Udružile se MARINA i ANA SEVIĆ!

PROČITAJTE JOŠ: Anabela OSTAVLJENA! Andrej Atijas RAZOČARAN njenim ponašanjem!

PROČITAJTE JOŠ: Seka Aleksić RAZOTKRIVANJE! Prvi muž ZATVORENIK, napustila ga posle OPTUŽBE!

SVETRAJKO RISTIĆ / SVET