Jelena Pešić je po ko zna koji put postala glavni razlog svađe i razdora između Lune Đogani i Marka Miljkovića. Tajni razgovori i njihova ćaskanja mnogo iritiraju Lunu, pa je više nego ikad ljubomorna i histerična. Sa druge strane, Jeleninoj porodici nije jasno zašto Luna uvlači Jelenu u svoje probleme sa Markom.

“MARKO NIJE JECIN TIP FRAJERA!”

Koliko dugo poznajem Jecu, mogu slobodno da potvrdim da Marko nije njen tip frajera. Ona se družila sa Markom mnogo intenzivnije dok Luna nije ušla u rijaliti, to je činjenica. Ali ona njemu ne daje povoda, ali mnogi love momente koje mogu da iskoriste protiv nje kako bi dobili kadar zato što je priča Luna i Marko uvek aktuelna. Mi smo jako vezane i imamo ovde u Smederevu bliske drugare koji će i te kako naučiti Marka pameti ako iskoristi Jelenu ili joj naudi, rekli su da će mu sve kosti polomiti! On nju juri da se druže, a onda ona mora da trpi Lunu, pa nema smisla“, rekla je za STAR Pešićkina drugarica Tana i otkriva da se Jecina porodica nervira kada vide da je svi napadaju!
„Smešno je sve to što Luna radi. Ona sada određuje šta i kako Marko treba da radi kada ona izađe napolje. Kaže mu gde da sedi i da li da ide na žurku. Strašno! Jelena je uvučena u taj odnos jer je Luna stalno spominje…”

ŠTA SU NAM JOŠ OTKRILI U SMEDEREVU O JELENI SAZNAJTE U NOVOM STARU!

STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR