Pošto je iza sebe ostavila turbulentan period razvoda i brige zbog najstarije ćerke, koja je boravila u rijalitiju, bivša gospođa Atijas odlučila je da se posveti sebi.

Anabela Atijas oduvek je važila za seks-bombu. Međutim, poslednjih godina, kako se posvetila obavezama oko ćerki, prestala je s treninzima, pa se i zapustila. Ali pevačica, koja se nedavno razvela, rešila je da liniju ponovo dovede u red. Pored teretane, podvrgla se i skidanju sala aparatom koji stimuliše razlaganje naslaga.

– Zima je i pravo vreme da se kompletno dovedem u red. Volim svoje telo i odlično se osećam u svojoj koži, ali zbog silnih obaveza nisam stigla da se posvetim sebi do kraja na pravi način. Na meni su vidljivi tragovi tri trudnoće, čega se ni najmanje ne stidim. Uskoro snimam spot i rešila sam da liniju dovedem do savršenstva. Ne volim da preterujem, na vreme sam počela da brinem o koži. Što se tiče estetske hirurgije, nemam problema da priznam kako sam pre 20 godina ugradila silikone, koje ću uskoro morati da menjam, ali i pored toga želim da sredim stomak! Ovaj tretman će mi u tome pomoći – objasnila je Anabela.

svetRajko Ristić/Svet