Jelena Karleuša svakodnevno iznenađuje partioce na društvenim mrežama provokativnim fotkama. Ovog puta je otišla korak dalje i potpuno se obnažila u bazenu porodične kuće na Dedinju, pa sliku okačila na Instagram. Njen suprug Duško Tošić nije ljubomoran, svestan je svoje žene i njenog izgleda, ali joj je održao bukvicu jer smatra da time navlači manijake i ugrožava bezbednost svih, piše SVET.

DUŠKO NIJE LJUBOMORAN, ALI IPAK PRIGOVARA…

„Duško nikada nije Jeleni prigovarao zbog njenog načina odevanja, on je ponosan što ona tako brutalno izgleda. Zna kakva mu je žena na sceni i kakvi se kostimi tamo zahtevaju, a kakva je privatno. Međutim, kada je okačila tu sliku bez odeće, Duško se uplašio da ne navuče neke manijake za vrat. Svi smo čitali šta se nedavno desilo Nataši Bekvalac, svakodnevno je kačila fotografije sa svog imanja u Čeneju i na kraju joj je nepoznati muškarac upao u kuću, to je ozbiljan stres. Ko zna koliko manijaka prati Karleušu, a Duško ne može konstatno da bude tu i štiti ih. Ne smeta mu kada se obnažena slika na plaži, ali smatra da ne treba svaki kutak dvorišta i doma da deli sa javnošu, jer neko može to da zloupotrebi. Imaju i obezbeđenje i sigurnosne kamere, ali ti momci ne rade danonoćno, uostalom onaj ko se namerači da uđe taj će naći način. Kada joj je Duško rekao da takvim fotografijama ugrožava bezbednost svih njih, ona je fotku skinula, međutim posle nekoliko sati ponovo je vratila, a potom je opet sklonila sa Instagrama. Očigledno da nije mogla da se dogovori sama sa sobom da li poslušati muža ili pokazati narodu savršene obline” , priča za SVET dobro obavešten izvor i dodaje.

NJENE KREACIJE SE UVELIKO KOPIRAJU

„Karleuša ozbiljno vodi računa o svakom segmentu svoje karijere i izuzetno joj je bitno kako se predstavlja u javnosti. Više puta nedeljno radi profi fotografije, sama smišlja lokaciju, teme, kostime i to radi isključivo za Instagram profil. Ona više novca potroši za fotosešn nego što neke pevačice ulože u spotove. Jelena je svoje telo pokazala u punom sjaju i nema sumnje da joj samopouzdanja ne manjka, pa se razgolitila pred objektivom. Svoju liniju je dovela do savršenstva, pa su pored grudi i zadnjice mnogi primetili i njen tanak struk. Sve što radi, radi kvalitetno, a to i te kako košta. Oblači se po poslednjoj modi, a njene kreacije i kombinacije kopiraju i mnoge svtske face, zbog čega je njoj izuzetno drago, jer time potvrđuju da je odavno prerasla ovaj prostor i da bi na zapadu bila velika zvezda koju bi publika više razumela i cenila, završava izvor za SVET.”

ZA BAZEN DALI BOGATSTVO!

Radovi na vili koju su Duško Tošić i Jelena Karleuša kupili od Dragana Stojkovića Piksija, polako se bliže kraju. Pevačica je imala posebne zahteve kad je enterijer u pitanju, a još nije sve potpuno gotovo, dok je dvorište skoro u potpunosti urađeno. Jelena je napravila park za decu sa trambolinama, ljuljaškama, toboganima, a za sebe bazen koji je urađen po svetskim standardima sa najkvalitetnijom opremom. Temperaturu vode može sama da podešava, pa i kada su hladniji dani neće izostati njene vrele fotke sa bazena, piše SVET.

NOVI SVET U PRODAJI! NOVAK SE OSEĆA JAKO LOŠE! Ovo je njegova najteža bitka! LUNA PRESEKLA! Više ništa neće biti isto! HAOS NA DEDINJU! DUŠKO POLUDEO NA JK! Tanja Savić UPLETENA U KRAĐU!

KATARINA BOGAVAC / SVETRAJKO RISTIC/SVET/ATAIMAGES