vojin-cetkovic

Vojin Ćetković se pridružio poznatim ličnostima koje su uspešno predvidele rezultate sportskih događaja u akciji Mozzart kladionica “Humanitarni tiket u podne“, za pomoć socijalno ugroženim ustanovama i pojedincima. Poznati glumac će osvojena sredstva donirati Fondaciji “Podrži život“ i na taj način obradovati najmlađe članove našeg društva kojima je pomoć potrebna za lečenje i medicinsko zbrinjavanje.

Ćetković, poznat po ulogama u serijama “Porodično blago“, “Moj rođak sa sela“, filmovima “Zona Zamfirova“, “Nož“, “Hadersfild“, kao i u pozorišnim komadima “Zlatno runo“ i “Prokleta avlija“, pokazao je da se razume i u fudbal, pošto je u Mozzartovoj akciji tipovao bez greške. Kombinujući italijansku, špansku i englesku ligu, kao i igre na golove i Mozzart kombinacije, poznati glumac nije hteo da rizikuje, pa je odabrao utakmice timova koje odlično poznaje, jer je bio svestan humanog povoda koji je u prvom planu.

Kompanija Mozzart je akciju “Humanitarni tiket u podne“ pokrenula u junu ove godine, za vreme održavanja Evropskog prvenstva u fudbalu. Akciju je do sada podržalo više od 100 poznatih ličnosti iz različitih sfera društva i do sada je na ovaj način prikupljeno više od milion i po dinara, namenjenih organizacijama, institucijama ili pojedincima po izboru učesnika. Prognoze poznatih ličnosti mogu se videti svaki dan, tačno u podne, na portalu www.mozzartsport.com

Akcija “Humanitarni tiket u podne“ do sada je usrećila mnoga udruženja, organizacije i pojedince širom Srbije, a organizatori veruju da će se trend uspešnog tipovanja nastaviti i da će u narednom periodu biti realizovano još dobitaka namenjenih onima kojima je pomoć najpotrebnija, stvarajući tako bolje i zdravije okruženje.

svet.rspromo