fashion week2

Četvrto veče festivala mode, prošlo je uz ovacije publike. Pored stranih dizajnera Nike Ravnik, dva dizajnera iz Holandije za brend Bluemarins i Erika Roseta, sva pažnja bila je usmerena ka našim dizajnerima.

fashion week3

Oduševljenje je prvo izazvala Zorana Miličić, koja nije odstupala od svojih urbanih kombinacija i koja je svu svoju enrgiju usmerila ka mnogobrojnoj mlađoj publici . Šljokice varijeteti boja privlačili su pažnju i aplauze tokom cele revije.

Ženska kolekcija Suzane Perić koju ne treba posebno predstavljati potvrdila je i ove večeri da dug niz godina rada i truda nije bio uzaludan nismo ništa manje očekivali od Suzane čula su se govorkanja među posetiocima.

“Inspirisana sam panikom, uvek pokušavamo da budemo slatke elegantne ženstvene a ja sam ovog puta želela da spojim sve u jednom i to u potpuno novom svetlu”, rekla nam je Perićeva.

fashion week1

Sve kombinacije ove večeri, začinila je naša kreatorka Marija Šabić koja je još jednom donela mnoštvo predivnih haljina. Romantika nežnost, puno emocija izlazilo je na pistu sa svakim modelom.

Tokom revije se non stop čuo aplauz što je bilo i za očekivati za ženu koja ni jednu damu ne ostavlja ravnodušnom.
Tim SFW Vas poziva da se pridružite večeras i sutra spektaklu mode i možda odaberete nešto što ćete rado poneti ovog proleća.

fashion week4

Ivana Kneževićvanja melnik; vladimir veličković