Većina ljudi teži tome da zadovolji tuđe potrebe i kad mogu i kad ne mogu, pa se podrazumeva da se u toj težnji često potpuno zaboravi na sebe. Kao posledica toga javljaju se iscrpljenost, ljutnja i nezadovoljstvo…

Da se razumemo, nema ničeg lošeg u posvećivanju pažnje drugima, ali tek pošto ste pažnju poklonili – vama samima.
 
Kad dajete ono što istinski nemate, najčešće završite tako što gledate u pogrešno ogledalo. Pa kad tome dodamo činjenicu po kojoj sve brži svakodnevni tempo života znači i sve veću izloženost stresu, jasno je kao dan da sve to zahteva borbu protiv njegovih negativnih učinaka u situacijama kada biste želeli da iskočite iz svoje kože.

Ali najgore što možete da uradite jeste da se u tim momentima predate apatiji i linijom manjeg otpora zaključite kako nemate vremena za sebe jer je sve drugo mnogo važnije u životu. Naprotiv, kako ćete valjati drugima ako ne valjate sebi?

Zato prikupite novu snagu i spojite ugodno, korisno, zabavno… Još ako od toga ispadne nešto posebno i nezaboravno, verujte da ćete posle toga drugim očima gledati na svet.

Očima osobe koja je zadovoljna sobom.

Za početak, pokušajte da izgledate onako kako zaista želite da izgledate. Ne robujte kompromisima već idite kod frizera da biste imali frizuru koja će vas činiti zadovoljnom, u kozmetičkom salonu “potražite” vlastito lice koje ćete sa uživanjem posmatrati u ogledalu i tretmanima za negu kože postanite vlasnik “one kože iz koje ne želite da iskočite”.


Jednostavno, kliknite na Sredime.rs i započnite put u novu avanturu.

Odmah da vas upozorimo, ovo je potpuno BESPLATAN servis koji će vam olakšati život i omogućiti da svojim vremenom upravljate na najlakši mogući način, bez stresa, telefoniranja, panike…

SREDIME vam omogućava da uz samo jedan klik izaberete i zakažete frizera, pedikira, manikira, masažu…

Na jednom mestu se nalaze najbolji saloni lepote, spa centri i centri estetske medicine, ali i utisci i ocene korisnika, tako da će vaš izbor biti lakši i jednostavniji.


KAKO FUNKCIONIŠE?

Preko svog telefona ili desktop računara posetite SREDIME, izaberite uslugu, grad i dan koji želite, i uz jedan klik pred vama će se otvoriti lista svih dostupnih salona, sa svim uslugama, predstavljenim po tačnim cenama i slobodnim terminima.

Možete odmah da zakažete svoj termin samo jednim klikom kada ste izabrali tačno ono što vam odgovara, pa iako je i neradan dan za salone!

Vlasnici salona uz pomoće aplikacije SREDIME bivaju momentalno obavešteni o vašem zakazivanju, tako da ne morate da brinete.


Za sada je preko 130 beogradskih salona omogućilo da svoj termin lepote zakažete elegantno, bez galame, a taj broj stalno raste. U pripremi je i ponuda brojnih salona iz Niša i Novog Sada.

KOME JE NAMENJEN SREDIME?

Ako ste neko ko voli da vodi računa o sebi, ali ne želi da svoje planove i intimu deli sa drugima, ovo je idealan način da sebi obezbedite privatnost, pa čak kada se nalazite u prevozu ili prepunoj kancelariji.

Izaberete, kliknete i potvrdite termin i salon, jednostavno, brzo i lako na samo jedan klik od vas!


Ali i ako nemate vremena i ne verujete preporukama “iz komšiluka”, onda je SREDIME obavezan bukmark u vašem kompjuteru ili telefonu!

KAKO DA SAZNAM PRETHODNA ISKUSTVA KORISNIKA?

Pošto je izbor veliki, SREDIME je i za to pronašao rešenje! Uz svaki salon postoje recenzije korisnika, ali ne samo pohvale, već su svi komentari tu da bi vam omogućili da steknete uvid u nečiji rad, profesionalnost, ali i da biste lakše izabrali ono što vam odgovara.

Naravno, postoje i galerije koje vam još više olakšavaju posao u traganju.

Opet – jednostavno i brzo, na elegantan i pristupačan način.

Zato otvorite vrata nove prostorije, u kojoj još niste bili, jer tamo vas čeka ispunjenje želja – Sredime.rs