DSC_1837

Jesenji semestar Škole za novinare i urednike u CPG počeo je danas u centrali kompanije u Novom Sadu. Buduće kolege prozdravili su Robert Čoban, predsednik kompanije i Mirjana Pantoš, koordinatorka Škole.

U svakoj generaciji preko 50% polaznika dobije posao u Color Press Grupi. Za vas je ovo najbolji način da vidite da li je ovo posao koji želite da radite a za nas da vidimo koliko ste vi zainteresovani i talentovani za to! Danas sa fakulteta izlaze diplomirani novinari koji malo toga znaju o praktišnom radu i uglavnom su učeni za posao u infromativnim redakcijama. A novinarskli i urednički posao nije samo to. Kod nas postoji širok dijapazon magazina, portala i konferencija koji se bave različitim oblastima: od hrane, preko zdravlja, beba, trudnoće i kozmetike do muzičke, mode i showbiz-tema!“, rekao je polaznicima škole Robert Čoban.

Osim urednika i novinara Color Press Grupe, narednih meseci polaznici će slušati predavanja i drugih poznatih imena iz sveta novinarstva i marketinga kao što su: Marina Kosanović, Duška Jovanić, Aleksandar Filipović, Jelena Bačić-Alimpić, Dragana Đermanović i mnogi drugi.

DSC_1838

DSC_1836

DSC_1835

DSC_1839

Autor: Life Content

Foto: Life Content