Pripreme za olimpijske igre u Riju ulaze u svoj završni krug. Pored naših reprezentativaca koji svakodnevno marljivo rade na svojoj kondiciji, snazi, motivaciji, tako se i cela nacija priprema za bezrezervno navijanje i podšku.

unspecified 2

Tokom jučerašnjeg dana na platou ispred Ušće Shopping Centra, a u organizaciji magazina “Lepota i zdravlje” i Olimpijskog komiteta Srbije, održala se demonstracija jednog izuzetnog olimpijskog sporta – streličarstva. Brojni posetioci imali su prilike da testiraju svoju preciznost i koncentraciju, a posebno oduševljenje pokazali su najmlađi.

unspecified 11

I tokom današnjeg dana na platou ispred Ušća Shopping Centra u periodu od 15 do 17 sati, održaće se još jedna demonstracija streličarstva, a od 16 do 19 sati unutra na centralnom delu SC Ušće, demonstracina mačevanja.

unspecified 39

Besplatan, javni čas ove, takođe, popularne olimpijske discipline održaće se samo za najmladje posetioce, a svi ostali moći će da prisustvuju demonstraciji. Demonstraciju i čas će održati Mačevalački Savez Srbije.

unspecified3

Svi posetioci centra imaju dodatnu mogućnost da učestvuju u Facebook foto konkursu Vojvođanske banke, u kome im se pruža prilika da osvoje tablet, slikajući se kao Olimpijci Marko Novaković ili Anja Crevar.

Ne propustite!

unspecified 4

unspecified 14

unspecified 17

unspecified 26

unspecified 29

unspecified 32

unspecified 37

unspecified 40

unspecified