vesna

Druga najveća regionalna konferencija o hrani “Food Talk 2014” u organizaciji kulinarskih magazina Color press grupe ugostila je proteklog petka vrhunske stručnjake iz ove oblasti, ali i sve sladokusce koji u dobroj hrani znaju da uživaju. Novinarka Vesna de Vinča učestvovala je na panelu “Ono si što jedeš: Istine i zablude o GMO hrani”, i istakla je da je odavno spoznala značaj čišćenja organizma postom. “U nama sigurno postoje nanosi otrova koje treba očestiti, pa sam ja počela da gladujem, pre 23 godine. Svake godine gladujem, jednom sam uspela da izdržim 28 dana”, ispričala je Vesna. Pogledajte celu njenu izjavu:

food-talk1-610x250
Pročitajte još i ovo:

“Food Talk 2014” završen koncertom Zvonka Bogdana i zabavom uz tamburaše!
Food Talk 2014: Pol Dring predstavlja “Jamie’s World”
Pogledajte: Kako se Džejmi Oliver bori protiv GMO hrane!
Pogledajte: Džejmi Oliver nazdravlja srpskom rakijom
Konferencija Food talk 2014: Kićenje slovačke neveste oduševilo učesnike
Pročitajte: Šta na blogu Džejmi Olivera piše o srpskoj kuhinji

Autor: Life Content
Foto: Mirko Tabašević, Life Content