antic

U organizaciji Color Press Grupe i kompanija iz energetkog sektora održana je regionalna konferencija “Izazovi energetske stabilnosti” .

Gosti konferencije su bili eminentni stručnjaci iz sveta energetike, ekonomije, biznisa, medija i diplomatije i politike: ministar odbrane Bratislav Gašić, ambasador Crne Gore Branislav Mićunović, Toma Fila advokat, državna sekretarka u Ministarstvu rudarstva i energetike Mirjana Filipović, predsednik IO SPSa Branko Ružić, direktor Telekom Srbija Predrag Ćulibrk, predstavnici ambasada Holandije, Turske, Slovenije, Mađarske i mnogi drugi. Konferenciju su podržali pokrovitelji Srbijagas, Gas Invest, Millennium team, Bobar Beška i Lavazza.

Konferenciju je otvorio ministar rudarstva i energetike, Aleksandar Antić, koji je za naš portal rekao: “Ja mislim da smo prošle godine dokazali da u potpunosti kao Vlada i energetske kompanije upravljamo tim sistemom i kada smo prošle godine, koja je bila katastrofalna zbog poplava i kada nam nije radila Kolubara, i kada smo te godine uspeli, ja mislim da smo se kvalifikovali da ljudi mogu da nam veruju.

Šta je još rekao Antić, poslušajte u videu:

Pogledajte još i:

#Izazovi2015 pogledajte panel “Restruktuiranje nacionalne gasne kompanije”

#Izazovi2015 Poslušajte case study Dušana Bajatovića “Energetski izazovi u 2016.”

#Izazovi2015 Sa direktorom EPS-a, Aleksandrom Obradovićem, razgovarala je Nataša Miljković (video)

#Izazovi2015 Poslušajte izlaganje Elene Burmistrove, Gazprom Eksport, Rusija

#Izazovi2015 Poslušajte izlaganje ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina

#Izazovi2015: Pogledajte otvaranje konferencije i govor ministra Aleksandra Antića

Prenos konferencije iz minuta u minut: #Izazovi2015: Srbija ove zime ne mora da brine o svojoj energetskoj stabilnosti!