Novosadski Winter Fest” i ove nedelje na Trgu slobode nastavlja sa muzičkim programom, a naši izlagači u drvenim kućicama sa sjajnom ponudom suvenira, rukotvorina, različitim kulinarskim specijalitetima, ponudom vina i drugim različitim proizvodima.

Juče smo zbog vremenskih prilika, nažalost, morali da otkažemo nastup AZRA Tribute benda, ali njihov nastup organizovaćemo u narednom periodu čim to vreme dozvoli. Od 19h slušali smo DJ Bazz na centralnoj bini.

Večeras od 18h na bini će nastupiti hor Muzičke radionice “Music star” iz Beočina.

Od 19h slušaćemo još jednom nastup grupe “Muzika srca“, a pogledajte kako je njihov nastup na “Novosadskom Winter Festu” izgledao 26. decembra.

Od 20h muziku će puštati DJ Little Šuja b2b Mista Highrie.

U drvenoj kućici koju smo ustupili dečijim i humanitarnim ustanovama od danas se nalazi organizacija “Čepom do osmeha“. Svratite do njihove kućice, ostavite plastične čepove, jer prihod od njihove prodaje odlazi u humanitarne svrhe.

Provozajte se fijakerom, vašu fotografiju uz zvanični hešteg #NSWinterFest postavite na društvene mreže, a fotografije sa najviše lajkova obradovaćemo zimovanjem na Kopaoniku. Pobednike ćemo proglasiti 1. februara na našoj Fejsbuk stranici.

Na panoima možete pogledati izložbu o Poljskoj, koja je realizovana uz pomoć Ambasade Poljske i UK Parobrod.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 2. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.