gmo

Panel koji je otvorio ovogodišnju konferenciju “Food talk” održanu na Salašu 137 u organizaciji kulinarskih časopisa Color press grupe bio je posvećen GMO hrani. Moderatorka Marina Kosanović ocenila je da će tema kojim se ovaj panel bavio, inspirisan knjigom Džilijan Mek Kejt “Ono si što jedeš: Istine i zablude o GMO hrani”, tek biti aktuelna u godinama koje dolaze.

Na ovu temu razgovarali su: gastoheritolog Tamara Ognjević, prof. dr Miodrag Dimitrijević – Poljoprivredni fakultet Novi Sad, TV autor i urednik na TV Pink Aida Đedović, predsednica Asocijacije molekularne gastronomije Srbije Marijana Pedović, novinarka Vesna de Vinča, šef katedre ekonomike poljoprivrede i tržišta prof. dr Miladin Ševarlić – Poljoprivredni fakultet u Beogradu.

Pogledajte ceo panel:

Pročitajte još i ovo:

“Food Talk 2014” završen koncertom Zvonka Bogdana i zabavom uz tamburaše!

Food Talk 2014: Pol Dring predstavlja “Jamie’s World”

Pogledajte: Kako se Džejmi Oliver bori protiv GMO hrane!

Pogledajte: Džejmi Oliver nazdravlja srpskom rakijom

Konferencija Food talk 2014: Kićenje slovačke neveste oduševilo učesnike

food talk

Autor: Life Content