Bivši dečko Kristine Kije Kockar, Budvanin Andrija Lazović, pokrenuo je lavinu negativnih komentara svojom poslednjom objavom na Instagramu!

Iako su odnosi između Kije i Andrije zahladneli još od momenta kada je ona javno rekla u Zadruzi da i dalje voli svog supruga, Slobodana Radanovića, Kockareva ni jednog momenta nije pričala o Andriji u negativnom kontekstu, da bi on po završetku rekao da je nezahvalna i da ga je razočarala.

Ni tu nije kraj, budući da se Lazović ponovo oglasio na Instagramu, posle čega su ga Kijini fanovi u komentarima razapeli – u punom smislu te reči.

– Mislim da je vreme da prestanete da me smarate više sa Zadrugom i Kijom! – objavio je Andrija na Instagramu i napravio haos.

Neki od komentara bili su: “Zahvaljujući Kiji postao si poznat”, “Da nije bilo Kije ne bi ni postojao”, “Ako si bio šmeker od početka, onda ostani i do kraja”, “Sad kad si skupio pratioce, ne treba ti”, “Kad ti je trebalo popularnosti, nije niko smarao”, “Da ti nije bilo Kije i Zadruge, niko za tebe na ovoj zemaljskoj kugli ne bi čuo”…

SvetSvet