Nakon najuspešnije sezone do sada, i kratke letnje pauze tokom koje ste uživali uz best off-ove, u utorak 10. septembra počinje nova, 12. sezona vašeg omiljenog late night šou programa, “Ami G Show”. Tokom leta, ekipa ove emisije, zajedno sa autorom i voditeljem Ognjenom Amidžićem, potrudila se da novu sezonu dočekaju spremni i sa novinama koje će osvežiti šou program i zadovoljiti očekivanja publike.

S obzirom na to da je u 11. sezoni Ognjen postavio visoke standarde i da su emisije bile jedne od najgledanijih u danu na svim televizijama, zanimalo nas je kakva su njegova očekivanja od nove sezone koja počinje sutra od 23 časa.

– Očekujem da 12. sezona ostvari bar približne rezultate kao 11. i da ostanemo na tom nivou. To bi me zadovoljilo. Nadam se da će 12. sezona doneti neke nove stvari i meni i ekipi, možda otvoriti neke nove putanje za budućnost – rekao je Ognjen.

Autor i voditelj najavio je da gledaoce u 12. sezoni očekuju novine ne samo kada je o izgledu studija reč, već i kada govorimo o samom sadržaju emisije.

– Vizuelno smo se osvežili, drugačija scenografija. Otkriću samo da je kao neki zanimljivi penthaus. Biće nekih novih rubrika, imaćemo jedan novi kviz. To su neke osnovne novine u ovoj sezoni, jer u ovakvoj vrsti programa osnovna linija mora da ostane ista, a osvežavamo se ili vizuelno ili kroz sadržaj – kaže jedno od najpopularnijih TV lica.

Kako “Ami G Show” traje već 12 sezona, Ognjen je objasnio koliko je teško stalno biti inovativan, dovoditi nove i zanimljive goste i razgovarati o temam koje do sada nisu bile obrađene.

– Teško je, jer se smanjuje broj ljudi kojima raspolažeš, manje je tema. Ima dosta zanimljivih ljudi, samo je stvar procene da li oni mogu da budu u ovakvom šou programu, koji se bavi najpopularnijim ljudima i najbitnijim u određenom trenutku. Uvek volim da ubacim nekog novog, posebno te ‘obične’ ljude, manje eksponirane. Upravo tu pronalazim novine i crpim inspiraciju. Teme koje oni nose sa sobom, otvaraju neke nove teme, o kojima se možda do sad nije pričalo – ispričao je Amidžić.

Ognjen će 12. sezonu započeti gostima o kojima se u poslednje vreme mnogo priča u javnosti. U prvoj emisiji, u studiju će sa Ognjenom o svim aktuelnostima, poslovnom i privatnom životu, razgovarati Luna Đogani, Tamara Đurić i Aca Lukas.

Da li će i u ovoj sezoni biti ludih igrica i izazova za poznate, kakva ćemo sve priznanja i ekskluzivne ispovesti moći da čujemo, saznaćemo već od sutra, kada zvanično počinje nova sezona vašeg omiljenog late night šou programa.

Ne propustite početak 12. sezone emisije “Ami G Show” u utorak 10. septembra uživo od 23 časa samo na TV Pink!

 

promopromo