Bivši dečko Kristine Kockar, Andrija Lazović je  ogolio detalje veze sa Kijom i otkrio da je njihovoj ljubavi došao kraj i to na najružniji način – bez poziva i objašnjenja.

Simpatični primorac koji se priključio ocu u ugostiteljstvu kaže da se umorio od objašnjavanja čak i bliskom okruženju da njegova veza sa Kijiom nije bila marketinški trik i opisuje kako je Kiju u njegovom zagrljaju lakše podnosila suprugovo neverstvo.

– Kristina i ja smo davno imali vezu dok nije ni poznavala Slobu. Kad je on nju prevario u rijalitiju, ona me je pozvala i opet smo se spojili, izlazili smo u Beogradu i ona je dolazila u Budvu. Ništa nije bilo fejk i zbog moje reklame, kako neki misle. Meni ne treba to i umoriilo me je da komuniciram sa novinarima i da mi prilaze mladi da se slikaju sa mnom. Nisam rijaliti zvezda i nikad to ne bih bio. Slučajno sam postao deo te priče – kaže ovaj Budvanin.

– Slobu ću zvati da peva za moj rođendan 1. oktobra. Sviđa mi se njegov glas, a time ću dokazati da protiv njega nemam apsolutno ništa – iskren je Andrija Lazović.

SvetSvet