gosip12
Dragi moji,

ovde, bre, očas posla neko umlati svoju ženu, pa onda nacija danima raspravlja ko je kriv zbog toga što suprug razmaže suprugu po podu. I pošto, naravno, nema koncenzusa i siledžije u većini slučajeva prođu nekažnjeno, sezona lova na sopstvene supruge maltene i ne prestaje…

Ne, ne mogu nikako da shvatim zašto prebijena žena nikad, dakle nikad nema stoodstotnu podršku javnosti, već će se uvek naći neko ko će reći da je kurva i zaslužila da joj se usta okrenu naopačke. I zašto ovde uvek onaj ko nabije, na kraju dobije?! Pa evo i sada, kada smo saznali da nije dovoljno ženu tući pesnicama i nogama, nego treba njeno telo sastaviti sa revolverom radi boljeg učinka, a i da se ne bi ruke isprljale, čitam u komentarima kako je samo ona kriva što je njen muž odlučio da je oleši ko stoku. Kažu, histerična je, bahata, tako joj i treba kad neće da ga okrivi i kad je sama izabrala da živi s njim…

Majko draga…

E, pošto znam da vas interesuje pozadina toga više nego bilo kakva etička norma, jer što biste se zamarali teškim opservacijama, ono što sam uspela da saznam na brzinu jeste da je ona odavno znala da joj je muž psiho, ali ga je uvek opisivala kao temperamentnog jer joj je tako bolje zvučalo.

On je već dve godine na teškim lekovima za psihu i to znaju sve njegove kolege, jer je nekima od njih pretio smrću, pa ga zaobilaze u širokom luku. Glavni problem u njihovom neuspelom braku jesu finansije, što i jeste bio povod za sranje koje im se desilo. Naime, oni već mesecima žive od minimalca koji oboje primaju, a banka im uzima silne pare za kredit za stan, naravno u švajcarcima.

Kako mi moje ptičice cvrkuću, ona se malko pustila u promet sa strane, ali je to htela na kraju dobro da unovči jer je našla baju koji je vrlo galantan. Nisam sigurna da li je to istina, ali ću pomno pratiti da li će se ta njena afera nastaviti, mada čisto sumnjam da je neko spreman da prihvati ženu sa troje dece i ludog muža u paketu…

I dok kriza udara na sve strane, nekima poslovi cvetaju. Znam da ne volite kada pišem o starletama, ali i kod njih je metodologija rada zanimljiva, a kasnije ćemo i o krupnim ribama. Zato je krajnje vreme da vam otkrijem tajnu Sisajinog uspeha.

Ona je, naime, pre tri godine u Zemlji stenja i kamenja upoznala agenta nekretnina koji je, u opštoj ekspanziji rasprodavanja te zemlje, raznim bogatašima uvaljivao stanove, pretežno tajkunima iz bratske nam države i vlasnicima naftnih bušotina, mahom muslimanske veroispovesti. E, Sisaja je postala asistentkinja tog agenta za nekretnine, a opis njenog radnog mesta ogledao se u tome da kad god on klijentu nudi penthaus, vilu ili drugu skupocenu nekretninu, ona ide s njim i smeška se, a sve kako bi agent izvukao što vecu cifru. A onda da bi klijent lakše zagrizao, on mu uz nekretninu ponudi i svoju asistentkinju za dodatnih par hiljada evra.

I tako im je biznis procvetao… I tako je ona upoznala brdo arapskih parajlija. Zato je sada jasno zbog čega malo-malo pa Sisaja ode u Zemlju stenja i kamenja, kao i u zemlje naftnih bušotina. Uvek na poziv i uvek za super lovu.

Kad smo kod poslovnih tajni, i Uglađeni iz završenog rijalitija ima jednu takvu sa Prangijom, od koje je pred kamerama bežao ko đavo krsta, a sada su nerazdvojni. Kako sam saznala od njene bliske drugarice, oni imaju dil! Prangija njemu glumi devojku, da bi delovalo da je on strejt, a on njoj glumi bogatog dečka da bi se na nju lepili i drugi bogati momci. A istina je daleko od toga, jer njega žene uopšte ne zanimaju.

Pre neki dan dan su mi javili vrelu vest: Uglađeni je uleteo klizeći u Laponanu mlađeg. Da, da, već znate da Laponana mlađi voli momčiće, pisala sam vam o njegovim akcijama sa bivšim drugom Zmijicinog dečka, a u međuvremenu sam saznala da najviše uživa u grubom seksu.

Uglađeni se nije plašio da završi u krevetu kod Laponane jer zna da je njegova tajna bezbedna, ali nije znao da je sobarica koja ga je ujutru videla kako odlazi iz sobe – strina moje najbolje drugarice. Za to vreme, Prangija je pokušavala da se unovči jer od svog fejk dečka ima samo piće i koji obrok. Za tašne, cipele i firmirane krpice ipak joj treba ozbiljan finansijer.

Probleme ovih dana ima i Negovateljica, koja se taman udomila kod novog matorog sponzora i počela da ga muze za pare, kad eto ti priče kako krije dete od osam godina. Nije se ona toliko iznervirala zbog toga što ju je koleginica odrukala za novine, već se uplašila da će sada izgubiti novog sponzora koji je finansijski jači čak i od Kralja. A kako je izgubila sve muškarce koje je pokušavala da privoli da je izdržavaju, ovog nema nameru da ispusti, pa će učiniti sve što može da ga zadrži.

To ju je i majka posavetovala, pre nego što je Negovateljica sa njim otišla na odmor, a kada se vrate i on čuje priče o njenom detetu, moraće debelo da se potrudi oko njega. Niko ne voli polovnjače sa već odraslom decom.

S druge strane, Mešalica i dalje strahuje da će dobiti još šamara od svog Amera, o čemu sam vam već pisala. Sad bih mogla da napišem ono jel sam vam rekla, ali neću da se hvalim… Kako sam saznala, ona je pre nekoliko dana imala tajni susret sa bivšim dečkom Napuderisanim, koji je došao u njen stan u sitnim satima. Ni sama ne zna kako je Amer saznao za to, ali je nastao opšti haos! Nazvao je i izvređao najstrašnije, pa je Mešalica sada u strahu da je angažovao ljude da je prate i obaveštavaju ga o tome gde ide i šta radi.

A Napuderisanom je svejedno jer on dobio super reklamu za novu pesmu i spot u koji je ubacio Mešalicu, ali kad Amer poludi – biće gusto! Već mi je pričala jedna njegova bivša kako ju je šamarao ispred salaša, a sve zato što joj je bivši frajer poslao poruku.

Neko će tu morati da izvuče deblji kraj. Samo da još Mešalica konačno shvati da joj je bivši dečko gej i prestane da se zaluđuje da će ponovo biti zajedno.

 

A sad lepo uživajte u svojoj zemlji, ne varajte svoje muževe, svakako ne tucite svoje žene, čak i ako vam nabijaju rogove. I, najvažnije, radite legalno, da ne biste završili u ćorki.

Do sledećeg petka,
voli vas vaša Gossip girl
XOXOXO