Kristina Kija Kockar je pobedila u rijalitiju “Zadruga” , a sada je otkrila nove detalje o odnosu sa Slobom Radanovićem.

Stjuardesa je progovorila o aktuelnim dešavanjima i priznala da se i dalje čuje sa pevačem, uprkos tome što je rešena da stavi tačku na njihov brak.

“Očigledno je pobeda velika, jer ne stižem ništa za sebe da uradim. Još uvek sabiram utiske, vidim po društvenim mrežama i novinama koliko je to uzelo maha, ali i po ljudima na ulici. Oduševljena sam podrškom ljudi, osećaj je neverovatan. Možda nisam ni zaslužila toliku ljubav naroda, možda i jesam, to je diskutabilno… Ta ljubav je toliko velika da ja ne znam da li sam dostojna svega toga, ali nadam se jesam”, rekla je Kockareva tokom lajva na Instagramu, a zatim otkrila da je i dalje u kontaktu sa suprugom uprkos tome što je odlučna da se razvede.

“Čula sam se sinoć sa njim… Čujemo se mi, u principu, svaki dan, uglavnom zbog poslovnih pitanja. Nismo pričali ni o čemu što se tiče našeg braka. Neke njegove stvari ostale su u kolima, u mom gepeku još pre “Zadruge”, pa se čujemo uglavnom kada jedno drugom neke stvari treba da se pridodaju”, kaže Kija i priznaje da joj je bilo teško da potpiše zahtev za razvod braka.

“Bilo mi je baš teško u tom trenutku, ali sam bila u društvu advokata i prijateljice… Možda bih oklevala da sam bila sama, ali tad sam bila odlučna i potpisala sam. Biće mi mnogo teže kada stigne to rešenje da je brak prekinut”, kaže Kija.

Ona se osvrnula na spekulacije da Radanović uporno pokušava da izbegne potpis za razvod braka.

“Verujem da i on ima puno obaveza, to je sigurno, a za ove ozbiljne stvari moira da se nađe vremena. Moguće je da traži izgovor, ali to ja ne znam, morate da pitate njega. Izašao je neki naslov da želi da braku da drugu šansu… Rekao mi je da je izvučeno iz konteksta, ali da je u principu to to. On je neodlučan, kroz maglu sve govori, verujem da ni njemu nije lako”, kaže Kija i dodaje:

“Sloba me voli, ja to znam… Znam da me on voli”, rekla je Kija.

Zatim se požalila da se zbog premora, ne oseća najbolje.

“Bolesna sam, boli me glava, muka mi je… Ali nisam trudna, odmah to da vam kažem”, zaključila je Kija.

Svete-stock.us