Dnevni horoskop za dan 25.05.2019.

Ovan.jpgOvan (21.03-20-04)
Ovan (21.03-20-04)

posao: Danas ste nekako distancirani i nekoncentrisani. Sve radite u pola snage. Pustite sebi na volju, ali pazite na posledice.

ljubav: Partner očekuje pokretanje ozbiljnog razgovora o vašen odnoPartnočekivanjima za hudućnost, ali vama nije do toga.

zdravlje: Mogući problemi sa grlom.

Bik.jpgBik (21.04-21.05)
Bik (21.04-21.05)

posao: Moguće je da će vam brojni nesporazumi napraviti probleme. Poradite na jasnijoj komunikaciji sa saradnicima.

ljubav: Voljena osoba deluje kao da je preterano zahtevna što se vama ni malo ne dopada. Kajete se što ste ušli u vezu sa njom.

zdravlje: Osetljiv vrat i ramena.

Blizanci.jpgBlizanci (22.05-21.06)
Blizanci (22.05-21.06)

posao: Moguće je da ćete danas rešiti neke probleme koji su vam zadali mnogo brige u prethodnom periodum

ljubav: Voljena osoba se polako hladi od vas, ali vi ne osećate da je ljubav gotova i tražite način da je zadržite.

zdravlje: Povedite računa u saobraćaju.

Rak.jpgRak (22.06-22.07)
Rak (22.06-22.07)

posao: Ne odgovara vam tempo koji vam posao diktira. Ipak svoje nezadovoljstvo ne možete da pretvorite ni u šta konstruktivno.

ljubav: Moguće je da poznajete osobu koja prema vama ima iskrene i dobre namere, ali vas ni malo ne privlači.

zdravlje: Problemi sa prehladom.

Lav.jpgLav (23.07-22.08)
Lav (23.07-22.08)

posao: Uspeli ste da rešite mnoge problene i sada je vreme da predhnete. Uživajte u postignutim rezultatima.

ljubav: Moguće je da vam se dopada osoba koja je prostorno udaljena od vas, ali ne želite vezu na daljinu i to vas mnogo muči.

zdravlje: Odlično se osećate!

Devica.jpgDevica (23.08-22.09)
Devica (23.08-22.09)

posao: Moguće je stezaokupljeni trkom sa vremenom i veoma se plašite da nećete ispuniti sve što je potrebno. Vaši strahovi su često preuveličani.

ljubav: Ukoliko ste sami ovo je povoljna faza za nov početak veze. Moguće je da ćete upoznati stariju osobu.

zdravlje: Povedite računa o grudnom košu.

Vaga.jpgVaga (23.09-22.10)
Vaga (23.09-22.10)

posao: Iako ste se nadali da su komplikacije završene, nove se neprestano pojavljuju. Osećate se obeshrabreno da se nosite sa svime.

ljubav: Ukoliko ste u vezi, moguće je da ćete danas imati loš dan ispunjen bespotrebnim sukobima.

zdravlje: Skloni ste povišenom pritisku.

Skorpija.jpgŠkorpija (23.10-21.11)
Škorpija (23.10-21.11)

posao: Danas ćete osećati posledice grešaka koje su napravili vaši nadređeni. Takve situacije vas veoma nerviraju.

ljubav: Usamljenost vam sve teže pada, a ni jedna osoba ne ispunjava vaša očekivanja za početak veze. Moraćete da se pomirite da očekujete manje.

zdravlje: Problemi su mogući zbog nervoze.

Strelac.jpgStrelac (22.11-21.12)
Strelac (22.11-21.12)

posao: Konačno dolazi do pozitivnih preokreta na polju posla. Nove promene koje vas čekaju doneće vam neočekivano srećne vesti.

ljubav: Ukoliko ste u vezi, današnji dan vam donosi neočekivani problem. Moguće je da će vas voljena osoba na neki način izneveriti.

zdravlje: Odlično se osećate!

Jarac.jpgJarac (22.12-20.01)
Jarac (22.12-20.01)

posao: Moguće je da će vam se ukazati prilika za boljom zaradom. Ipak oklevate da napustite trenutno radno mesto iz nekakvog iracionalnog straha.

ljubav: Trenutno ste u vezi koja u vama budi emocije kakve niste znali da možete da osetite. Ipak i dalje sumnjate da tako nešto može da potraje.

zdravlje: Prija vam fizička aktivnost.

Vodolija.jpgVodolija (21.01-18.02)
Vodolija (21.01-18.02)

posao: Moguće je da ćete konačno dobiti podršku kojoj ste se nadali duže vremena. Današnji dan je povoljan za rešavanje problema.

ljubav: Možete da očekujete jako lep dan sa voljenom osobom. Na momente ćete osećati takvu sreću koju niste osećali jako dugo.

zdravlje: Imate mnogo energije u sebi!

Ribe.jpgRibe (19.02-20.03)
Ribe (19.02-20.03)

posao: Zadovoljni ste kako vam stvari na poslu idu. Imate osećaj da držite sve pod kontrolom i zadovoljni ste onim što ste postigli.

ljubav: Dopada vam se jedna pozitivna i vedra osoba iz bliskog okruženja, ali još uvek skupljate hrabrost da joj priđete.

zdravlje: Povećajte unos vitamina i jačajte imuni sistem.

Nedeljni horoskop za period: 20.05.2019. – 26.05.2019.

Mesečni horoskop za maj 2019.

Ovan.jpgOvan (21.03-20-04)
Ovan (21.03-20-04)

posao: Pod uticajem sekstila Merkura i Marsa možete da očekujete dobar početak meseca, jer ćete sa lakoćom organizovati svoje vreme i završiti sve obaveze. Početak meseca će biti posebno dobar za Ovnove koji se bave trgovinom, saobraćajem i komunikacijama. Druga polovina meseca donosi probleme sa novcem i ugovorima, pa Vam savetujem da ne pokrećete novi posao i ne pravite velike investicije. Pod uticajem Marsa u opoziciji sa Jupiterom možete da očekujete poslovne probleme vezane za inostranstvo, pa je poželjno da ne idete na poslovna putovanja tokom maja i da ne sklapate poslovne dogovore sa inostranim partnerima. Pod uticajem Sunca i Venere u Biku možete da očekujete finansijsku stabilnost u maju.

ljubav: Ovnovi koji su u vezi ili braku početkom meseca mogu da očekuju nesuglasice sa voljenom osobom, najverovatnije zbog ljubomore i nepoverenja. Ukoliko budete tvrdoglavi i ne budete spremni na razgovor, nesuglasice će vrlo lako preći u ozbiljnu svađu i zahlađenje odnosa. Slobodni Ovnovi će pod uticajem Venere u Biku uploviti u veliki broj avantura, ali su velike šanse da ni jedna od tih avantura neće prerasti u nešto više. Moguće je da će se u Vaš život vratiti neka osoba iz prošlosti i doneti veoma tumburlentan emotivni period.

zdravlje: Ovnovi koji se već neki vremenski period bave sportom mogu da očekuju miran mesec, kada je zdravlje u pitanju. Međutim, Ovnovi koji su se ulenjili i zapostavili svoje psiho-fizičko zdravlje mogu da očekuju probleme sa varenjem, holesterolom i malokrvnošću.

Bik.jpgBik (21.04-21.05)
Bik (21.04-21.05)

posao: Sekstil Merkura sa Marsom donosi Vam nove ideje i mogućnosti da ih realizujete. Savetujem Vam da budete uporni i prva zarada će stići već do kraja maja. U drugoj polovini meseca možete da očekujete povećan obim posla, a samim tim i dosta prekovremenog rada. Dobra vest je da će dobro aspektovana Venera u Vašem polju karijere doneti veću efikasnost i motivisanost za rešavanje poslovnih izazova. Mesec je nepovoljan za poslovna putovanja, posebno u periodu nakon 5. maja kada će Mars napraviti opoziciju sa Jupiterom.

ljubav: Odličan mesec za sve Bikove koji su u vezi ili braku, jer sekstil Merkura sa Marsom donosi dobru komunikaciju i atmosferu za rešavanje svih problema u emotivnom odnosu. Iskoristite ovaj aspekt za otvoreni razgovor sa voljenom osobom i zajednička putovanja. Bikovi koji su skoro prekinuli vezu mogu da očekuju veoma težak mesec, jer nikako neće uspeti da srede svoje emocije i odrede šta će i kuda će dalje. Stariji Bikovi bi mogli da, prilično spontano, uplove u odnos sa dosta mlađom osobom od sebe, a planete najavljuju veoma lepe zajedničke trenutke.

zdravlje: Stabilno zdravstveno stanje u maju, a ako dodatno povedete računa o ishrani i fizičkoj aktivnosti možete da očekujete da ćete se još bolje osećati. Savetujem Vam i da spavate i odmarate više.

Blizanci.jpgBlizanci (22.05-21.06)
Blizanci (22.05-21.06)

posao: Početak meseca će proteći prilično opušteno, ali donosi povećane rashode, a samim tim i probleme sa finansijama. Savetujem Vam da ne pozajmljujete novac, jer biste kasnije mogli da imate ozbiljne probleme sa vraćanjem dugova. Sredinom meseca povedite računa o odnosima koje imate sa nadređenima i poslovnim partnerima, jer planete najavljuju nesporazume i probleme u poslovnoj komunikaciji. Blizanci koji žele da promene posao ili žude za povišicom ili poboljšanjem radnih uslova mogu da očekuju boljitak nakon 6. maja, kada će Merkur ući u znak Bika. Ovaj aspekt je odličan i za pokretanje privatnog biznisa, jer Vam donosi intuitivnost, ambicioznost i fokusiranost.

ljubav: Ukoliko ste u vezi ili braku, početkom meseca možete da očekujete nesuglasice sa voljenom osobom, a mogu slobodno da kažem da će doći do ogromnog zahlađenja u vašem odnosu. Ako ne budete otvoreno popričali o nezadovoljstvu koje vlada u Vašem odnosu, moguć je raskid/razvod. Slobodni Blizanci će sredinom meseca, kada nastupi sekstil Venere sa Marsom, upoznati veoma zanimljivu osobu sa kojom će poželeti nešto ozbiljnije. Međutim, kako planete pokazuju, male su šanse da ovaj odnos postane nešto više od avanture.

zdravlje: Zapostavili ste Vaše psiho-fizičko zdravlje, jer previše jurite i žurite. Usporite malo, odvojte vreme za brigu o sebi i svom zdravlju. Savetujem Vam da počnete sa ishranom, vrlo je moguće da se neredovno i nezdravo hranite. Mogući su pojačani nervoza i stres, pa bi bilo dobro da uvedete neke aktivnosti za oslobađanje od stresa.

Rak.jpgRak (22.06-22.07)
Rak (22.06-22.07)

posao: Savetujem Vam da početak meseca iskoristite da se odmorite i “napunite baterije” za nove radne pobede. Zbog Merkura u kvadratu sa Saturnom, već u prvoj nedelji možete da očekujete otežanja u pogledu komunikacije sa kolegama, saradnicima i nadređenima, ali ne brinite, jer će 15. maja Venera ući u znak Bika i doneti saradnju sa različitim institucijama, organizacijama i investitorima. Šesnaestog maja Mars ulazi u Vaš znak i donosi nove poslovne mogućnosti. Savetujem Vam da se u drugoj polovini meseca dodatno angažujete oko traženja posla, posebno ako se bavite trgovinom.

ljubav: Zbog loše aspektovane Venere u Vašoj natalnoj karti možete da očekujete težak period sa voljenom osobom. Već na samom početku meseca doći će do ozbiljne svađe zbog zajedničke budućnosti i ciljeva. Velike su šanse da će se rasprava produžiti na ceo mesec, a jedini način da se okonča je kompromis. Parovi koji već duže vreme žele dete treba da iskoriste 4. maj, jer Pomračenje Meseca skoro pa stopostotno donosi prinovu Rakovima. Slobodni Rakovi će se početkom meseca razočarati u osobu sa kojom se već duže vreme “muvaju”, a to će dovesti do nezainteresovanosti za ljubav. Velike su šanse da će krajem meseca u Vaš život ući nešto starija osoba koju godinama niste videli, a plenete pokazuju da bi Vaš odnos mogao da bude “na duže staze”.

zdravlje: Opozicija Marsa sa Jupiterom donosi probleme sa plućima i disajnim organima generalno, posebno Rakovima koji su alergični na polen. Mogući su i problemi sa varenjem, pa Vam savetujem da povedete računa o ishrani.

Lav.jpgLav (23.07-22.08)
Lav (23.07-22.08)

posao: Iskoristite praznike da se odmorite i spremite za turbulentan mesec, barem kada je posao u pitanju. Već 5. maja, kada će Mars napraviti opoziciju sa Jupiterom, možete da očekujete problem na poslu, koji ćete morati brzo da rešite kako ne bi nastala neka veća šteta. Ovaj period će biti veoma stresan za Vas, a moguće je i da nećete imati podršku kolega. Dobra vest je da će pod uticajem Merkura u Biku biti pojačane Vaše organizacione sposobnosti, pa ćete sve uspeti da završite na vreme. Zahvaljujući tome možete da očekujete unapređenje ili povećanje plate. Lavovi koji traže posao treba da se aktiviraju u periodu nakon 21. maja kada će Sunce ući u znak Blizanaca i doneti dobre komunikacione sposobnosti. Savetujem Vam da se fokusirate na poslove koji zahtevaju timski rad.

ljubav: Planete u maju donose zahlađenje u vezi ili braku, najverovatnije zbog toga što ćete, zbog poslovnih obaveza i problema, zapostaviti partnera/ku. Savetujem Vam da na vreme objasnite voljenoj osobi kako se osećate i zamolite za malo strpljenja. Slobodni Lavovi će tokom maja izlaziti više nego prethodnih meseci, a to će doneti nove osobe i mnogo flerta u Vaš život. Međutim, planete na najavljuju neki ozbiljniji odnos.

zdravlje: S obzirom na to da ste duži vremenski period prilično iscrpljeni i umorni, savetujem Vam da iskoristite početak meseca da se odmorite i naspavate. Zbog promene vremena možete da očekujete česte glavobolje i promene raspoloženja.

Devica.jpgDevica (23.08-22.09)
Devica (23.08-22.09)

posao: Opozicija Marsa sa Jupiterom donosi niz problema svim Devicama koje već duži vremenski period rade na nekom projektu ili zadatku. Moguće je i da ćete morati da se suočite sa pritiscima sa različitih strana – od kolega do nadređenih, zbog čega ćete biti pod velikim stresom. Poboljšanje na poslovnom planu možete da očekujete nakon 21. maja, kada će Vam dobro aspektovan Merkur doneti nove poslovne mogućnosti koje su, najverovatnije, vezane za inostranstvo. Ukoliko želite da pronađete posao u inostranstvu poslednja dekada maja je odlična za to! Maj je povoljan i za Device koje traže dodatni posao, posebno ako se bave programiranjem ili marketingom.

ljubav: Device koje su u braku mogu da očekuju napetost u odnosu sa bračnim partnerom,koja će, ukoliko ne popričate ozbiljno o tome, prerasti u zahlađenje odnosa. Ako nastavite da ignorišete probleme koje imate u braku, velike su šanse da ćete odlučiti da se rastavite. Za Device koje su u vezi, Merkur u sekstilu sa Neptunom donosi dobro razumevanje sa partnerom i mogućnost da se veza podigne na viši nivo. Slobodne Device će početkom meseca upoznati veoma zanimljivu osobu i započeti dublje upoznavanje sa njom. Male su šanse da će do kraja maja taj odnos prerasti u vezu, ali na dobrom ste putu.

zdravlje: Generalno dobro zdravlje sve do 19. maja kada možete da očekujte alergijske reakcije i probleme sa disajnim organima i kožom.

Vaga.jpgVaga (23.09-22.10)
Vaga (23.09-22.10)

posao: Moguće je da ste u prethodnom periodu doneli pogrešnu odluku zbog koje ćete ispaštati početkom meseca, najverovatnije finansijski. Savetujem Vam da dobro razmislite pre nego što donesete odluku kako da rešite ovaj problem – ako budete brzopleti upašćete u još veći problem. Dobra vest je da će se ulaskom Marsa u znak Raka aktivirati polje finansija, pa možete da očekujete povećanje prihoda. Krajem meseca ćete imati nesporazum sa šefom. Pokušajte da iznesete svoje stavove staloženo i argumentovano, nikako nemojte da se svađate. Velike su šanse da ćete upoznati jednu veoma uticajnu osobu, koja će Vam pomoći da napredujete u karijeri. Vage koje traže posao treba da iskoriste period nakon 21. maja kada će Sunce ući u znak Blizanaca i otvoriti nove poslovne mogućnosti.

ljubav: Generalno dobar mesec za sve Vage koje su u vezi ili braku. Moguće su manje nesuglasice sa partnerom, ali ništa što bi moglo značajno da naruši vaš odnos. Iskoristite praznike da otputujete negde sa voljenom osobom, jer će to dodatno da učvrsti Vaš odnos. Slobodne Vage treba da se okrenu sebi, svojim željama i potrebama, a ljubav će naići onda kada se najmanje budete nadali. Savetujem Vam da ne ulazite u prolazne avanture, jer bi mogli da budete povređeni i razočarani. Samo budite strpljivi i prava ljubav će doći!

zdravlje: Promenljivo zdravstveno stanje! Moguće su česte glavobolje, problemi sa hormonima i alergijskim reakcijama. Takođe, pratiće Vas umor i stres. Savetujem Vam da jačate imuni sistem i da odmarate više.

Skorpija.jpgŠkorpija (23.10-21.11)
Škorpija (23.10-21.11)

posao: Tokom maja možete da očekujete poboljšanje finansijske situacije, posebno ako se bavite komunikacijama i javnim nastupom. Savetujem Vam da u periodu oko 5. maja, kada će Mars napraviti opoziciju sa Jupiterom, obratite pažnju na finansijke transakcije. Poželjno je da u tom periodu ne pravite veće investicije i da ne ulažete novac u nove projekte, već da sačekate drugu polovinu maja. Ulaskom Venere u znak Bika, 15. maja, pojačaće se Vaše komunikacione sposobnosti, pa ćete moći da popravite odnose sa kolegama i nadređenima. Krajem meseca bi mogli da dobijete prilično nerealan poslovni predlog – savetujem Vam da ga ne prihvatate, jer izazovni aspekti Merkura sa Jupiterom i Neptunom upozoravaju na različite rizike i mahinacije.

ljubav: Tokom maja možete da očekujete poboljšanje finansijske situacije, posebno ako se bavite komunikacijama i javnim nastupom. Savetujem Vam da u periodu oko 5. maja, kada će Mars napraviti opoziciju sa Jupiterom, obratite pažnju na finansijke transakcije. Poželjno je da u tom periodu ne pravite veće investicije i da ne ulažete novac u nove projekte, već da sačekate drugu polovinu maja. Ulaskom Venere u znak Bika, 15. maja, pojačaće se Vaše komunikacione sposobnosti, pa ćete moći da popravite odnose sa kolegama i nadređenima. Krajem meseca bi mogli da dobijete prilično nerealan poslovni predlog – savetujem Vam da ga ne prihvatate, jer izazovni aspekti Merkura sa Jupiterom i Neptunom upozoravaju na različite rizike i mahinacije.

zdravlje: Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom. Moram da budem iskrena i da kažem da su moguće veće komplikacije. Savetujem Vam da što pre posetite lekara.

Strelac.jpgStrelac (22.11-21.12)
Strelac (22.11-21.12)

posao: Početak maja je idealan za pregovore i poslovne susrete sa trenutnim i potencijalnim saradnicima, a velike su šanse da ćete ugovoriti neki novi posao, jer će Merkur šestog maja ući u znak Bika i doneti nove poslovne prilike. Takođe, sam početak meseca je dobar za traženje posla, posebno ako se bavite trgovinom ili finansijama. Mogući su problemi sa novcem, posebno nakon 16. maja, kada će Mars ući u znak Raka i doneti probleme sa finansijama. Ukoliko tražite novi posao, maj je odličan mesec za traženje posla u oblasti marketinga, zabave i javnog nastupa.

ljubav: Planete najavljuju promenljivu situaciju u vezi ili braku. Moguće su česte nesuglasice sa partnerom, koje će biti prošarane sa lepim trenucima. Od sredine maja možete da očekujete stabilizaciju na ljubavnom planu. Mogući su problemi sa ljubomorom, najverovatnije zato što će se krajem meseca pojaviti treća osoba. Slobodni Strelčevi će konačno napraviti pomak u odnosu sa osobom sa kojom se čuju duži vremenski period. Međutim, planete pokazuju da ta osoba nešto krije od Vas.

zdravlje: Pokušajte da budete umereniji – jedite, izlazite i trenirajte umereno. Potrudite se da uvedete što više zdravih navika u Vaš život i sve će biti u redu. Mogući su manji problemi sa disajnim organima i alergijama, ali ništa što će uticati drastično na Vaše zdravlje.

Jarac.jpgJarac (22.12-20.01)
Jarac (22.12-20.01)

posao: : Tokom maja ćete poželeti da nešto ozbiljno promenite u svom poslovnom životu, i ogromne su šanse da ćete u tome uspeti. Činjenica je da Vi kada nešto zacrtate ne odustajete dok to ne ostvarite. Zbog opozicije Marsa sa Jupiterom očekujte probleme sa finansijama – moguće je da ćete imati značajne gubitke ili Vam neko od klijenata neće isplatiti dugovanja. Sredinom meseca možete da očekujete sukob sa nekim od kolega ili nadređenih. Savetujem Vam da ne budete tvrdoglavi, već da pokušate da pronađete kompromisno rešenje. Jarčevi koji traže posao, u maju treba da se fokusiraju na poslove u obrazovnim ustanovama ili ugostiteljskim objektima.

ljubav: Jarčevi koji žive sa partnerom mogu da očekuju sukobe oko kućnih obaveza, novca i budućnosti. Ukoliko imate decu, očekujte manju raspravu u vezi vaspitanja dece. Savetujem Vam da u miru porazgovarate sa voljenom osobom o svemu što Vas muči i saslušajte šta nju/njega muči i pokušajte da pronađete neko zajedničko rešenje. U suprotnom će razmirice obeležiti i naredne mesece vašeg zajedničkog života, a verujem da to ne želite?! Zračite pozitivnom energijom, pa ćete zbog toga privlačiti pozitivne i otvorene ljude. Ukoliko ste slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti i neobično poznanstvo.

zdravlje: Osećate se umorno, malaksalo i tromo, nemate energije ni za šta. Vreme je da uvedete ozbiljne promene u Vaš život! Mars u Blizancima Vam može doneti neku hirušku intervenciju.

Vodolija.jpgVodolija (21.01-18.02)
Vodolija (21.01-18.02)

posao: Generalno ste zadovoljni stanjem na poslovnom planu, a nećete imati većih poslovnih problema ni u maju. Moguće je da će Vam neko od nadređenih “diktirati” šta i kako da radite, a to Vam neće odgovarati. Dobra vest je da će se to, uz nekoliko finih reči, veoma jednostavno rešiti. Vodolije koje žele da pokrenu sopstveni biznis trebalo bi to da urade nakon 15. maja, kada će Venera ući u znak Bika i doneti povoljne aspekte za to. Vodolije koje traže posao treba dodatno da se aktiviraju u drugoj polovini meseca, a ogromne su šanse za pronalazak posla koji ima veze sa kreativnošću, zabavom ili ugostiteljstvom.

ljubav: Odličan mesec za sve Vodolije koje su tek stupile u vezu ili brak! Povoljni aspekti donose dobru komunikaciju i mnoštvo lepih, zajedničkih trenutaka. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku možete da očekujete napade ljubomore i posesivnosti, a samim tim i svađe i razmirice. Slobodne Vodolije će početkom meseca, najverovatnije posredstvom prijatelja, upoznati veoma zanimljivu osobu sa kojom će postepeno ulaziti u emotivni odnos.

zdravlje: Tokom ovog meseca možete da očekujete probleme sa alergijama. Većinu meseca ćete morati da koristite medikamente za sprečavanje alergije.

Ribe.jpgRibe (19.02-20.03)
Ribe (19.02-20.03)

posao: Tokom maja ćete biti veoma kreativni, a to će uticati pozitivno na sve aspekte poslovanja. Sa lakoćom ćete rešiti sve izazove koji će biti pred Vama, a imaćete i nove ideje koje će Vas istaći u odnosu na ostale kolege. Nakon 15. maja, kada će Venera ući u znak Bika, možete da očekujete pokretanje novog posla ili saradnju sa veoma bitnom osobom. Krajem meseca mogući su neočekivani novčani prihodi. Savetujem Vam da ih iskoriste za lično usavršavanje, jer će Vam se to višestruko isplatiti.

ljubav: Loše aspektovan Merkur u polju ljubavi donosi tenziju, svađe i rasprave sa partnerom, bez nekog značajnog povoda. U vašem braku ili vezi će vladati loša komunikacija, pa ćete se svađati oko svake sitnice koja vam smeta. Moguće je da ste počeli da se viđate sa više osoba istovremeno, jer niste sigurni šta tačno želite na ljubavnom planu. Velike su šanse da ćete biti otkriveni. Starije Ribe bi mogle da se razočaraju u osobu sa kojom se već neko vreme viđaju.

zdravlje: Generalno stabilno zdravstveno stanje! Savetujem Vam da uvedete još zdravih zdravih navika u Vaš život.