Dragana Mitar progovorila je o odnosu sa Vladimirom Tomovićem i Edisom Fetićem, pa je priznala da se kaje zbog svojih odluka.

“Edo i ja smo mnoge gore stvari prošli napolju. Bilo je i katastrofalnijih situacija sa neke druge strane. Imamo ovde vreme da raspravimo o svemu. Sve se desilo brzinski. Imaćemo vremena da popričamo o svemu. Ja mislim da sam ja ovde jedini krivac koji je napravio haos. Sinoć sam odbila Eda jer mi je bilo neprijatno. Hoću da malo prođe sve, da se malo stiša i mislim da treba malo sve da se iskulira. Svakog čuda tri dana dosta”, pričala je Mitrova i otkrila šta je radila sa Tomovićem:

“Skinuo je gaće. Skinuo je i meni. Hteo je da imamo odnose. Ja sam rekla: “Ne”. Ja sam se sklonila pored. Ne znam da li ste videli šta je Vladimir zatim radio. Nismo imali odnos, jer sam se ja pomerila pored. Mislim da sam pogrešila i da mi to nije trebalo. Bila je greška, zaneli smo se. Da je bilo s*ksa, ja bih rekla! Nemam problem sa tim. Uvek šaljem lošu sliku”, pričala je Dragana.

Svet Svet