Kuća Vuka Moba ladno mogla bi mogla da se nalazi u Beverli hilsu, a ne u beogradskom naselju Žarkovo. Priča se da je u vilu do sada uložio više od milion evra, a svaki detalj urađen je po njegovoj ideji.

PROČITAJTE JOŠ:  Kija Kockar POMAŽE Slavici Ćukteraš da NAĐE DEČKA!

PROČITAJTE JOŠ: STAR saznaje: Poznata starleta hoće da uništi brak Breni i Bobi!

PROČITAJTE JOŠ: Bekuta BRANI Mrki da viđa ŽENU! Izolacija pokazala ŠTA JE LJUBAV!

Kuća ima dva sprata, na prvom se nalazi ogromna dnevna soba skupocenim kristalnim lusterima i prostrana kožna garnitura.

Zidovi su dekorisani prirodnim kamenom, kao i savremenim tehnikama bojenja, a nameštaj je moderan i decentan.

Ogroman prostor, moderan dizaj sa mnogo svetlosti Vuk je iskoristio za snimanje svojih spotova. Na drugom spratu se nalaze spavaće sobe kao i ogromno kupatilo. Ono, osim tuš kabine ima i luksuzni đakuzi u kojem se opušta posle nastupa i putovanja.

U dvorištu je veliki bazen sa vodom koja se greje, pa se može koristiti do kasne jeseni, a tu je i teretanu sa najboljim spravama za vežbanje. Vuk od nedavno u vili živi sa svojom verenicom Oliverom Konatar.

Često im u goste dođu njegova braća Tadija i Vasilije, kao i otac i majka koji žive u blizini. Pošto je jako privržen porodici, Vuk je planski želeo da mu kuća bude što bliže roditeljskoj kako bi se često posećivali.

U prostranoj kuhinji najviše vremena provodi Vukova verenica Olja, koja se trudi da svom budućem suprugu sprema sve što poželi, a neretko kuva I za njegovu braću.

U dnevnoj sobi posebno mesto zauizima velika slika svetske hip-hop zvezde Tupaka čiju muziku Vuk izuzetno ceni i poštuje. Slika je rađena na platnu, a boje su se uklapale u celokupan enterijer.

Klavir velike vrednosti koji se bojom drveta savršeno uklopio u dizajn dnevne sobe, ne služi samo kao ukras. Vuk na njemu često svira, a neretko i komponuje.

Bazen sa slanom vodom najviše koristi leti, ali grejači omogućavaju Vuku da uživa i u zimskom periodu.

NIKOLINA BEŠOVIĆ / SVETPRIVATNA ARHIVA