Brenin stariji sin Stefan samo menja devojke! Čak su se i komšije žalile na njega i buku koja se čuje tokom seksa, o čemu je STAR pisao!

STEFAN JE POVUKAO NA TATU I BRATA!

Međutim, izgleda da je i Stefan rešio da se skrasi, i to pored pevačice Gabrijele Pejčev koja se takmičila u Pinkovim zvezdama!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Svi detalji žestokog RATA Karleuše i Anastasije! Doktori u panici: Zbog Novakove žene dobićemo RAK KOŽE! Brenin sin Stefan smuvao poznatu pevačicu! Karić u velikom problemu!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas: “Breni ne bih dao ni na terasi da mi peva!”

PROČITAJTE JOŠ: Karleuša napravila HAOS u Turskoj! Miranu Aslanbeju PUCA veridba zbog nje!

– Stefanu se duže vreme Gabi baš sviđa. Poznaju se i njemu odgovara njena energija, dopada mu se kako se ponaša, čak imaju isti smisao za humor. Znam da se i Breni ona dopada i nema ništa protiv nje. Stefan i ona su izlazili nekoliko puta zajedno, lepo im je… Stefan se čak zezao sa drugovima da je Gabi njegova i da joj niko ne prilazi priča izvor za STAR i dodaje:

View this post on Instagram

😍😍😍

A post shared by Gabrijela Pejčev (@gabrijelaofficial) on

– Nije ni Gabi imuna s obzirom da sam čuo da je bila više puta kod njega u stanu. Oni su možda već u vezi, ali ne žele javno da se eksponiraju. Mnogo su slatki kao par! Slab je Stefan na pevačice, povukao je na tatu i brata Filipa…

A ZAŠTO JE BRENA PROTIV TE VEZE SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI!

STARSTAR