Severina Kojić se, otkako se vratila u Zagreb pre mesec dana, nije videla sa svojim suprugom Igorom Kojićem. On, na drugoj strani, je odlučan u nameri da se razvede i ne da joj još jednu šansu.

SEVERINA UVREDILA OLJU I KEBU

– Igor i Seve već neko vreme nisu u dobrim odnosima, a sada ju je njegov advokat kontaktirao oko razvoda – počinje priču za SVET, izvor blizak porodici Kojić i nastavlja:

– Igor čak nije hteo ni sam da je zove jer zna da bi pokušala da ga odgovori, što se već desilo, a on je popustio samo zbog malog Aleksandra. Da sve bude još gore, priča se da je za vreme boravka u karantinu Seve uvredila Olju i Kebu, koji su je dočekali i prihvatili oberučke. Navodno, Igor neće više da trpi njene ispade, pa su se na njegovu incijativu razdvojili na neko vreme – kaže izvor za SVET i pojašnjava situaciju.

 

 

View this post on Instagram

Srecan rodjendan, andjele moj.. ❤️ @severina

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

– Ona se vratila u Zagreb, sama je provela rođendan, a nije ni demantovala priče da je pravila haos u Kebinoj kući dok je bila u Beogradu. Severina ne želi razvod i čeka da se Igor smiri, ali on više nema živaca za njene hirove. Bio joj je desna ruka i u životu i u karijeri. Prihvatio je njeno dete kao svoje, ali nema više snage za tu histeriju. Sad mu je čak i roditelje uvredila. On se toliko naljutio da joj ni rođendan nije čestitao. Dobra vest je što Severina sada viđa dete. Sa Milanom smirenije i pristojnije komunicira, a ko zna, možda ubedi Igora da krenu ispočetka. Sa njima je sve moguće, ali trenutno žive razdvojeno –  kaže za SVET izvor blizak porodici Kojić.

NIKOLINA BEŠOVIĆ / SVETSVET, INSTAGRAM