Severina Kojić već tri meseca boravi u Beogradu, međutim, više ne živi u kući svog svekra Kebe na Bežanijskoj kosi! Kako saznaje STAR, pevačica je nedavno iznajmila stan na Novom Beogradu jer želi svoj mir.

SEVE U EPIZODI: BEŽANIJA SA BEŽANIJSKE KOSE!

Ova ideja se nikako nije dopala njenom mužu Igoru, pa je izbila žestoka svađa.
„Igor nije bio za to da uzmu stan jer imaju dosta prostora u kući. Međutim, Seve ko Seve! Uradila je kao i obično po svome”, otkriva izvor za STAR i dodaje:

„Kada je Igor za to saznao, žestoko su se posvađali! On nije hteo da napušta porodičnu kuću, pa je Seve sama u stanu. Koliko znam, Igor povremeno ide i u stan, ali više vremena provodi sa mamom i tatom. Iz tog razloga i jesu pokrenute priče o razvodu, čak su se i sa Instagrama otpratili, pa je to podgrejalo priče o konačnom razlazu. Keba je pokušao da priča sa snajkom i da je ubedi da ne ide u stan, ali mu je ona rekla da ima mnogo razloga zašto smatra da je tako najbolje”, priča izvor za STAR i objašnjava šta je navelo Severinu na ovaj korak

PROČITAJTE JOŠ: STAR donosi! Karleušin SPEKTAKL za 100.000 ljudi: Helikopter, motori i vreli kostimi! (FOTO + VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Mile Kitić se OFARBAO! Ćerka Elena ga NAPRAVILA na PLAVUŠANA! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Janjuš POPUSTIO SA ŽIVCIMA! Žena u strahu da će opet OSTATI BEZ DINARA!

“Pevačica mu je objasnila da voli i njega i njegovu suprugu Olju, ali da smatra da ipak svako treba da ima svoj mir. Ona je tokom karantina shvatila da joj fali neka sloboda, te da više ne može da živi sa svekrom i svekrvom. Keba je čak i Igoru rekao da ne razume Severinu i da se on oseća povređeno jer su se sve vreme trudili da se oseća lepo i ugodno. Doduše, izgleda da Igoru i njoj ne cvetaju ruže, stalno je neka tenzija, ona je nervozna i zbog sina koji je kod oca Milana Popovića, tako da ne čudi što se sve više svađaju. Valjda je htela da izbegne i to da Keba i Olja slušaju svakodnevne svađe, a da li će se strasti smiriti, to ni oni sami ne znaju!”, objašnjava za STAR izvor blizak Kojićima!

SANJA ARSIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR I NOVAK ĐUROVIĆ / STAR