Dok Novak Đoković više od mesec dana u Marbelji živi mirnim porodičnim životom, posvećen deci i Jeleni, njegov otac Srđan Đoković veseli se kao momak. Snimak koji kruži društvenim mrežama šokirao je sve, ali i Novaka, koji je ostao u čudu gledajući oca kako se penje na ogradu terase, skače i peva.

NOVAK BRINE, A OTAC NE MARI!

Novak je jako vezan za svoje roditelje, stalno im govori da vode računa o sebi. Podseća ih da nisu više toliko mladi i u punoj snazi, ali ne vredi. Srđan ga uopšte ne sluša i radi ono što mu prija. A kako to izgleda, vidi se na snimku koji kruži internetom. Naime, on je u kući odvrnuo neku crnogorsku pesmu koja ga je toliko dirnula u srce da se popeo na ogradu terase i igrao pokazujući tri prsta. Kada je to Novak video, ostao je u čudu! Da je ne daj bože pao sa one visine, živ bi se izlomio. Pa nije on mladić u punoj snazi i sa refleksima kakve je nekad imao, ipak je čovek u ozbiljnim godinama i ove akrobacije mu nisu potrebne. Novak ne sme ni da zamisli šta je sve moglo da mu se dogodi da se okliznuo. I da je samo slomio nogu, ruku, kuk, pa bi bila katastrofa, a od takvog pada čovek može i da ostane invalid ili pogine. Ma, Novak se baš iznervirao. Razume on i veselje i muziku i šalu, svi znamo kakav je kozer. Zato je i rekao ocu da to ne radi, da misli na sebe, Dijanu i na sve njih koji ga vole i kojima on treba živ i zdrav”, kaže za SVET izvor blizak porodici. I dodaje da su mnogi ostali u čudu jer je Srđan prvi trebalo da bude primer sinovima i ne dozvoli da se na internetu smeju Novakovom ocu ili prave šale i komentare.

“Razumem Novaka, nije mu svejedno ni šta će ljudi reći, tim više što je njegovo ponašanje uvek besprekorno. Ali sa druge strane, razumem i Srđana, živ čovek, ko peva zlo ne misli, u svojoj je kući i nikom nije naudio, malo ga je ponelo… Otkud je on znao da će snimak da se raširi društvenim mrežama”, objašnjava izvor za SVET i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Aca Lukas i Ana Korać KRIJU TAJNU IZ NJEGOVOG STANA! Ispovest Markovog oca: Marko je povukao na majku ONA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Ceci UZIMAJU KUĆU! Anastasiju držali NA NIŠANU! Brena IZBACILA SINA iz kuće! Tanju UCENJUJE muž! Igor podneo zahtev za RAZVOD!

“Novak je veliki šaljivdžija, ali ne pije alkohol i živi gotovo asketski. I ovo vreme izolacije posvetio je radu na unutrašnjem miru, proširenju svesnosti i meditaciji. Odlučio je i da održi predavanja na svom instagram profilu u okviru projekta ‘Svesno življenje’, a imaće i uključenje gostiju iz različitih sfera.”
Iako u Marbelji, gde Novak boravi neprekidno već više od mesec dana, živi i radi Pepe Imaz, kojeg su nazivali njegovim duhovnim učiteljem, Novak ga nije najavio kao sagovornika, ali je zato pomenuto Žarka Ilića, koji je i duhovni iscelitelj Nataše Bekvalac.

View this post on Instagram

#TheSelfMasteryProject

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

“Zdravo, dobri ljudi. Uzbuđen sam što mogu da podelim sa vama vest da počinjemo sa serijalom razgovora na srpskom jeziku. Biće vrlo interesantnih sagovornika sa različitim temama poput zdravlja, sporta, istorije, nauke i Nikole Tesle, drevnih znanja i duhovnosti.
Sagovornik u prvoj epizodi ’Svesnog življenja’ biće Žarko Ilić. Žarko je lekar, učitelj reikija, prirodne tehnike isceljivanja, a pre svega, on je tragalac za odgovorima i lekovima za sprečavanje bolesti savremenog doba. Žarko je moj dugogodišnji prijatelj i jedan od životnih vodiča. Zahvalan sam na tome što ću imati priliku da pred vama sa njim razgovaram na temu mentalnog, emotivnog, duhovnog i fizičkog zdravlja. Pridružite nam se, vidimo se”, poručio je Novak i najavio premijeru svojih predavanja.

NIKOLINA BEŠOVIĆ / SVETRAJKO RISTIĆ / SVET I PRINTSCREEN