Nakon što su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali seks, zadrugarka je obećala bivšem košarkašu da ne brine, jer će mu ona dati krov nad glavom.

MAJIN OTAC: “UŽAS! NISAM DOBRO!”

Međutim, ne zna da njen tata Taki neće dozvoliti da Janjuš boravi u stanu koji je kupio ćerki. Kako saznaje STAR on planira da im angažuje psihijatra kako bi se spasili!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Kraj braka: Jelena neće da živi sa Novakom! ŠOK detalji tuče u Titelu, Ceca i Bogdana ovo uradile! Edo napravio scenu u Pazaru! Janjuša leči PSIHIJATAR!

„Ovo je sve katastrofa, šta sve ja proživljavam napolju, kakva dobacivanja… Užas! Nisam dobro, očajan sam i ne znam šta da radim. To što Maja radi ja ne mogu da opravdam. Da vam kažem nešto, Maja je imala 15 meseci kada sam ostao sam sa njom, mogao sam da se ženim na mesec dana, ali sam mislio na nju, tako ona treba da misli na mene. Još govori kako će Janjuša da dovede u moj stan! Naravno da neće, ne dolazi to u obzir! Taj stan sam joj ja kupio, ni u moj stan neće moći da uđe!”, rekao  je za STAR uznemireni Taki i dodao da mora da pomogne ćerki jer smatra da je izgubila osećaj za realnost.
„Janjuš mora da se vrati ženi i detetu, a ja ću sa Majom i njenom majkom da sednem, u četiri zida da popričamo, ako treba i psihijatra da joj nađem da ide na terapije! Pa i Janjuš sa njom…”

ŠTA JE NJEN OTAC JOŠ OTKRIO O JANJUŠU SAZNAJTE U NOVOM STARU!

STARSTAR