Osman Karić ne može da veruje da se njegov sin Stefan i dalje drži u rijalitiju, te da uspeva da se kontroliše! Karićevog oca sada posebno nervira velika ljubomora Janjuša zbog Stefanove veze sa Ivanom Šopić.

“Janjuša je veza Stefana i Ivane jako iskompleksirala!”

– Ne verujem u bajke, pa tako ni da je Marko Janjušević pravi prijatelj Stefanu, tamo nema pravih prijatelja i to je dokazano! Lepi Mića mu je jedini verni prijatelj i savetnik –  započinje Osman za STAR i otkriva šta je primetio:
– Životno iskustvo me je naučilo da ljude gledam u oči, a Janjuševe oči mi pokazuju da je jako sujetan, ne gaji on simpatije prema Ivani Šopić, ali ga je veza Stefana i Ivane jako iskompleksirala, vidi se da prezire Stefana. A o Maji Marinković neću mnogo pričati, ostaću uzdržan zbog poštovanja prema njenom ocu Takiju koga lično poznajem. Maja se zaigrala, ali se i zaljubila u Janjuša, mada ni Janjuš nije ravnodušan – tvrdi Osman i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: STAR saznaje: Stefan Živojinović u tajnoj vezi sa pevačicom Gabi Pejčev! Brena ljuta na sina!

Za Ivanu sam dosta puta rekao da je inteligentna i elokventna, devojka koja ima vokabular. A što se tiče veze sa Stefanom, ne bih se mešao, Stefan je dovoljno zreo da odabere za sebe devojku koja mu prija. Generalno me je Stefanovo učešće iskreno iznenadilo, znao sam kakav je što se tiče kulture i ponašanja. Sve je to kao i van rijalitija, ali sam se pribojavao te neke žute minute i ishitrene reakcije, posebno kad je alkohol u pitanju, ali mislim da je i to prevazišao i pobedio sebe. Ponosan sam na Stefana, on je moralni pobednik Zadruge 3 – kaže Osman za STAR.

A ŠTA JE OTKRIO O LUNI I MARKU SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI!

STARSTAR