Kaća Grujić je jedno vreme solirala tvrdeći da je momci ne interesuju, međutim, sada se nameračila da osvoji brata Novaka Đokovića!

KAĆA “SLUČAJNO” SELA TIK UZ NJEGA?

Ambiciozno, nema šta, ali što da ne proba. Naime, kako je najmlađi Đoković pre nekoliko meseci raskinuo dugu vezu i sada je slobodan, Kaća je iskoristila priliku, pa je na otvaranju jednog restorana sela tik uz njega i celo veče mu nešto šaputala, nazdravljala sa njim i zadovoljno se smeškala.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! KONAČNO: KARLEUŠA OTKRILA SVE POSLE PRIČA O RAZVODU! KAKO JE LUNA OSTALA BEZ SVADBE I GASTOZOVE BEBE! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Brena i Boba! ZAVIRITE u luksuznu karingtonku od 2 MILIONA evra!

PROČITAJTE JOŠ: SVET otkriva! Andreana Čekić ŠUTNULA verenika!

Nije ni ona luda, pa koja devojka ne bi poželela da se uvali u porodicu Đoković! A čini se da ni Đole nije bio imun na Kaćine atribute i šarm, pa je najviše pažnje posvetio pevačici iako su mu tu bili i drugari. U istom restoranu su bile i Edita i Tamara Milutinović koje su Kaćine najdraže koleginice, ali su sedele u drugom separeu, verovatno s namerom da puste Kaću da osvoji Noletovog brata!

I da se ne lažemo, ne bi Kaća i Đorđe bili loš par, samo je pitanje da li bi Srđan i Dijana aminovali ovu vezu, jer se po gradu šuška da oni ne žele pevačicu za snajku, a i priželjkuju da se Đorđe pomiri s bivšom devojkom.

Imajući sve to u vidu, moraće Kaća itekako da se potrudi ako želi da bude Noletova snajka. Ali, vredi truda.

SANJA ARSIĆ / STARATA IMAGES