Edo više ne može izdrži pritisak u Zadruzi. Ceo haos je počeo kada je Dragana Mitar je želela da se odvoji od Edisa Fetića, pa je razdvojila krevet od onog u kome spava Branislav Radonić Brendon.

EDO JE NOVI OROZOVIĆ?

Brendon se iznervirao zbog novonastalog prolaza između kreveta. Dragana je zamerila Brendonu što je napravio “svinjac” iza kreveta, a onda su krenuli da se prepucavaju. Razmirice su se povećavale, a Brendon je uspeo da se žestoko posvađa sa Edisom Fetićem, kada je stavio svoje stvari na njegov krevet. Edo ga je zamotao u posteljinu i bacio sa kreveta, a Brendon je nastavio da provocira. U svađu se opet umešala Dragana, koja se nezavisno od Eda svađala sa Radonićem. Zadrugari su jedni drugima bacali posteljine i sukob je eskalirao.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Marka stiže osveta: Gastoz dolazi sa prstenom da VERI LUNU! Starleta preti: Breni ću uništiti brak! KIJA u bolnici, sumnjaju na tumor! Popović u opasnosti!

PROČITAJTE JOŠ: Seka Aleksić RAZOTKRIVANJE! Prvi muž ZATVORENIK, napustila ga posle OPTUŽBE!

PROČITAJTE JOŠ: Anabela OSTAVLJENA! Andrej Atijas RAZOČARAN njenim ponašanjem!

– Spavaj se sa svojom ljubavlju – bila je ironična Dragana.
– To je tvoja ljubav i švaler – uzvratio je Brendon.
– Smrdiš, praviš haos ovde, prdiš, smrdiš, neće da nam budu spojeni kreveti – istakla je Mitrova.
– Radite šta radite, mene zaobiđite – poručio im je Edo.
Brendon je tokom haosa zakačio Edovu bubicu, a Fetić ga je odmah ocinkario.
– Produkciju, neka vidi narod, Brendon je slomio bubicu – govorio je Edo, a haos se nastavljao, pa se umešala i Zorica Marković.

Pogledajte kako je izgledalo

SVETPRINTSCREEN, YOU TUBE