Aleksandra Subotić  ponovo je ušla u sukob sa svojim bivšim verenikom Davidom Dragojevićem.

Zbog toga je Drvo mudrosti odlučilo da pozove Aleksandru na razgovor, u kojem je ona bez dlake na jeziku do detalja obrazložila kako se oseća povodom uvreda koje joj je on uputi, ali je ispričala i koje su to novine zbog kojih se oseća mnogo bolje nego pre.

U boljim sam odnosima sa majkom. Drago mi je što sam omiljena, uživam u čarima, ali hoću da sve ide postepeno. Sa Stanijom sam u boljim odnosima, ona je četvorostruka ličnost. Manje je lošija od drugih ljudi, ima dobrih osoba,ali ima i loših. Ume da se postavi prijateljski, ali i da ti ga zavuče. Drago mi je što smo u boljim odnosima, bez obzira na sve. Dalje, nervira me Davidovo ponašanje i što nema obraza. Koliko nisko može da ide i da padne. Odakle mu obraza da me gazi, šta sam mu ja to uradila da bude tako bezobrazan? On je mene prozivao, generalno me proziva na priču kad sam imala 17 godina, nešto za struju je bilo, smešno je. Ima svega i svačega, baš. Kod mene je uvek jako zanimljivo i treniram stalno, to je najbitnije. Ja nemam nikakvu emociju prema njemu, ali mi nije jasno zašto sam zaslužila to. I već kad je sve uradio i kad ima novu devojku, nema veze, prebolela sam nekako…ali, nije mi jasno zašto zaslužujem da me vređa, gazi… Kad je pomenuo neke polne bolesti, podrume. On toliko izmišlja da mi prvo bude krivo, a onda se zapitam zbog čega sve to radi. Samo izaziva revolt. Prvo budem hladna, pa hoću da iznesem neke stvari o njemu, ali mi ne priliči. Lomim se, ali mi je ružno to što radi. Ja ni sa kim nemam sukob, samo sa njim. Sa Anom imam sukob, jer je ona devojka koja je želela da me izbaci iz kuće, vređala mi dete. Bolelo me to i sada imam sva prava da se suočim sa njom, jer smatram da je bila jako loš čovek i neljudski je postupila prema meni. Ja se njoj ne svetim, ali želim da joj kažem u facu ko je ona. A, David je taj koji uvek nekako skače nju da brani. Bez obzira na to što smo mi spolja bili zajedno, a što se nje tiče, on dubinski ne zna ništa o njenom životu.-

Drvo ju je pitalo i da li joj je teško što njen bivši verenik iznosi najintimnije detalje iz njihove veze, a ona je priznala da je bila jako iznenađena.

On iznosi najintimnije detalje, a za mnoge stvari laže, samo da bi nju odbranio i da bi njoj bilo lakše. Konkretno za sinoć, meni je krivo što iznosi intimne detalje, tipa za ono što se dešavalo u krevetu. Pokušao je da me ponizi kao žensko, hoće da mi uništi samopouzdanje. Kaže da sa mnom nije želeo odnose, ovo, ono. Nekako, on želi da se ja osećam loše. Juče ono što se desilo sa kupovinom, ja ne znam da li je David to namerno napravio, da bih ja ispala loš čovek. Opet je zaboravio to što je on meni uradio – rekla je.

Ti hoćeš da kažeš da sve što je Ana iznela o tebi zahvlajujući njemu je laž? – pitalo je Drvo mudrosti.

Da, to za podrum je takva glupost. Nego, on zna da sam nekada bila kod tog čoveka u kući pa preuveličava priču. To su neke priče iz spoljnog sveta sa kojima ja nemam veze. On zloupotrebljava neke stvari. Ja sam takva, kada je ulazio u vezu sa mnom, sve sam mu rekla. I sa kim sam bila i ko su ti muškarci. I on se ponekad seti nečega, svaka moja veza bila je turbulentna, ljubavna, strastvena. Dešavalo se sve i svašta. Najbednije mi je bilo za tog poznanika. Još sam htela da ga vodim u taj izlazak, a sad ispada da je taj čovek se*sualno opštio sa mnom. A sve zato što je njegova devojka javno deklarisana prostituka. David će tek saznati ko je ona, ali to je već njihova stvar – rekla je Aleksandra.

svetsvet