Pevačica Sandra Afrika na početku svoje karijere bila je plesačica i družila se sa Miletom Kitićem. Nakon mnogo godina, odlučila je da stavi tačku na spekulacije i otkrije zašto su se njihovu životni putevi u potpunosti razdvojili.

Ona je otkrila da se ona i Mile nisu posvađali, kao i da nikada nije ulazila u sukobe sa Miletovom suprugom. Kako kaže, odlučila je da nastavi svoju karijeru drugačijim putem.

– Niko nikog nije čupao. Jednostavno, putevi su nam se razišli. Ja sam radila sa njim i u nekom periodu sam snimila svoju pesmu i prosto otišla iz te priče. Počela sam da gradim nešto svoje. Ništa od tih svađa nije istina. Niko nikom nije pretio, niti njegova supruga meni, niti sam ja nekome – izjavila je Sandra za “Srbija Showbiz”.

Ipak, pevačica je dodala da ju je jedan Miletov postupak povredio, ali i da je to davno iza njih.

– Ja sam samo bila uvređena na početku kad on meni nije pomogao u tome nekom smislu. Meni nije trebala finansijska pomoć, niti ništa tome slično, nego prosto da me najavi kod Marine Tucaković, pošto je ona meni pisala pesmu “Afrika”, a oni su bili super tada, da me najavi samo, da je zove i da kaže da ću ja da dođem i da želim pesmu. Prosto je lakše. To je pet minuta razgovora i sto dinara kredita, ali to nisam dobila, tako da sam se jedino na to naljutila – objasnila je Sandra pa dodala:

– Jer ja kad sam mu trebala, i te kako je umeo da bude fin i kulturan i da zove moju mamu jer sam ja bila maloletna. Zvao je za pasoš da se završi što pre i za svašta nešto, tako da me je to malo uvredilo, ali nije bilo nikakve svađe. Kad bih ga srela samo bih mu rekla “ćao”, kao što mu kažem na aerodromu kad ga sretnem.

svetsvet